Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Hamo,vidi mu glave . . . Pozdrav tebi i tvojima,tvoj ahbab Herzog iz Bradine
Ja mislio konačno došli pameti da malo više počiste svoje redove, jer ako ostane ista ekipa do sljedećih izbora onda rade za Komšića. Razočaran sam (ne)spremnošću da malo pometu svoje redove (što bi rekao naš narod da porade u svojoj kući. Nadam se da će ipak smoći snage i zahvaliti se većem broju pojedinaca koji su pljačkali i ovu zemlju i ovaj narod, te da bi ipak mnogi trebali da završe kao Senader.
Prodane duše....sigurno ste bili u ratu (pa makar i jedan dan ) pa ste tako kritični.Sad vidite kad Hajvani (SBB SDP ) ima vlast da guzu potura svakom a usta i ne nude nego su im već puna k... Dode i Sokola.Dobro razmislite o čemu pišete...pročitajte šta žele da urade.....
cccccc SDA propast i kriminal
pobjednicka stranka i treba sve da pripremi da kongres bude kako treba kako i prilici najcoj stranci!onda bakira za predsjednika i idemo pomest komunjare i sosone na opstim izborima!
bas me briga za SDA. Meni je najvaznije da vise nisu u vlasti na nivou BiH i da idu idu na smetljiste istorije poslije 20 godina lopovluka i laganja. A to sto se Tihic busa da su pobjedili na lokalnim izborima, to moze okaciti macku o rep. PLACI TIHICU, PLACI NA TV1.
SDA i njihova demagogija... rusitelji BiH.
Ko je ovaj zgodnjak na slici bogami nije los :))
HEHHEEH, Torabi i kompanija, oj ru hajmoooooooo rusit!!!!!
Stranka koja unutar sebe ne moze da opstane, ne mogu zajedno nista da se dogovore, mnogi talovu unutar stranke. A onda na kraju hoce da vladaju ovom drzavom kao Gadafi, hehehe. Ne znaju da se dogovore ko ce biti predsjednik stranke, iza leda peicaju jedni drugima i to je dovelo do haoticne situacije u nasoj zemlji. Kad vidim ko je sve u stranci i za koga sam prije glasao najezim se!!!!
Dabogda se o sebi zabavili i obracunali izmedju sebe. Toliko ste nam priredili nepravde i lopovluka.