Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Apsolutno mi je nejasno da postoji toliki broj ljudi koji nisu upuceni u tematiku, samim tim sto podrzavaju odlazak medjunarodnih sudija i tuzilaca? Neka isti pokusaju odgovoriti na sjledeca pitanja: 1. DA LI JE BiH OVAKVA KAKVA JESTE U STANJU NEPRISTRASNO I OBJEKTIVNO PROCESUIRATI PREDMETE RATNIH ZLOCINA I KORUPCIJE BEZ PRISUSTVA MEDJUNARODNOG FAKTORA ( MEĐUNARODNIH SUDIJA I TUŽILACA)? 2. DA LI SU SVJESNI DA ODLASKOM MEĐUNARODNIH SUDIJA I TUŽILACA NEKOLIKO STOTINA NAŠIH GRAĐANA OSTAJE NA ULICI ( BEZ POSLA)? 3. DA LI ISTI ZNAJU DA MEDJUNARODNE SUDIJE I TUZIOCE NE FINANSIRA DRZAVA BiH ( STO BI I BILO APSOLUTNO KRETENSKI) VEC NJIHOVE MATICNE ZEMLJE I MEDJUNARODNA ZAJEDNICA? Onaj kome je sve to \"u redu\" definitivno sam nije u redu i potrebna mu je profesionalna pomoć! Pozdrav I.
Zivio Drug Garavi.
Gospodine Robinsone, Vi ste na celu jedne institucije koja srami pravdu. Vi sudite jednoj hrabroj zeni Gospodji Hartman koja je rekla istinu a Vi nam svima istinu skrivate vasim zalaganjem za veliku Srbiju. Vratite se u Hagu i da Bog da vas sve zrtve srbske krvolocne sorte divljaka davile a i na Vasem zadnjem dahu bila zrtva Srebrenice i svih drugih zrtava Bosnjaka koje su primitivna srbska amebska zlobna horda ubica istrijebila u ime srbije. Al Vi to vase visoko mocno bice dobro znate i krijete...spasavate zlocince i ne dajete im presudu.To se nikad nije vidjelo,sramite PRAVDU.Nurenberg je bio mnogo brzi presudama nacistima,Vi branite nacizam srbije! BOSNA4EVER!
ovi što komentarišu, su solidni fašisti
Naravno da su nam potrebne i crne sudije!
Kome ti bolan mater?
@loyd malo mi je to prenaglo od tebe..!
majku ti četničku... s njima si se našo utalit... pu
mars kopile, objavi srbijanske dokumente pa pricaj. icty stiti srbiju godinama sa dokumentima koje imaju i u kojima su nepobitni dokazi da je chetobrija izvrsila agresiju na bih, a nece objaviti. zato i sude hartmman.
da nam i crnci sude...pih