Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zivio incko http://www.youtube.com/watch?v=7FeWhooJNxs
vidi barašina što se bio usro... al sad mu malo lakše kad ga incek utješio da nema ništa od ukidanja sudijske plaće.
SUD TZ BIH JE ISLAMSKI SUD
NISTA MZ-a,nema sa jednom Suverenom ZEMLjOM !!!
Dzeko je glavni kakav visoki
ne misaj nas hrvate sa vama..
Zasto Barasin ne zabrani zauvijek srpske cet.nicke horde u.bica ravnogosr.skih pok.reta..???! Kako ce predstavnik jednog gen.cidnog naroda biti pravedan i neutralan...?!
Barasin je izd.ajnik Bosne i Hercegovine i on radi protiv drzave i pravde...zasto ne hap.si najveceg kri.m.inalca i ma.fijasa u evropi dodika...?! zasto ne hap.si srp.ske rat.ne zloc.ince po srpskom geno.citetu...
sve sa ciljem da zbrišu muslimane sa ovih prostora. Znamo te niski prestavniče,odakle si šta si,ko si, i kakva vam je namjera svima kiji dolazite da nas podučavate demokraciji.Dok se u Sarajevu raja vozala tramvajem vaši djedovi su vam se igrali u fekalijama na ulici je niste umali kanalizacije.SARAJEVO je bilo i ostalo pojam za vas i vaše nalagodavce pa nije čudo iz velike zavisti prema nama da ste nam ovo i zakuhali.
Napokon i gospodin mucko,oh pardon incko se oglasio.Valjda je dotični gospodin Mucko sa ovom svojom zabrinutom izjavom zaradio svoju \"mizernu\" platu(oko 50000km).Samo u jednom se slažem sa \"DODOM\"a to je da treba sve ove propale evropske političare(anonimuse)natjerati kolcem tamo odakle su došli.
treba nam pravosuđe neovisno od incka i drugih sličnih likova