Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pipo, imas li ti SEX IKAD U ZIVOTU?
Pa lopove i fasisto s laktasa genocid tvorevina je nastala na cemu a ko drugo do prije par godina nije je bilo nigdje na papiru! Bosnohercegovci trebate dobro razmatrat sve medjunarodne zakone i na kojoj konvenciji o pravima ljudi moze bit PRIZNATA genocid tvorevina,na cemu je postala u Europi u dnanasnje vrijeme gdje POSTOJE zakoni o genocidima,ratnim zlocinima i njihovoj kAZNI i ne prihvatanju etnickih teritorija etnicki cistim!Po svim konvencijama i medjunarodnim pravima GENOCID TVOREVINA NEMA LEGALNOG postojanja ni opravdanja! Genocidasi stize vam kraj DOSTA je BiH-a i njeni gradjani dozvolila PONIZENJA,PLJUVANJA,BLOKADE, KRADJU,OMALOZAVANJA,PONIZAVA NJA,PLJACKU i UNISTAVANJE Bosnohercegovacke drzave,nacije,drustva,kulture i civilizacije! Vi srbi ste divljaci i divljastvo treba sprijecit i lijecit,kolektivno! BiH4EVER!
2. Ovaj OHR-ov popis, količinski ne obuhvata svu državnu imovinu, već samo 1,27% od ukupne državne imovine BiH. Podsjetimo da država BiH raspolaže sa 51.209,2 km² ukupnog prostora. Od toga je 51,197 km² kopna i mora 12,2 km². Prema zvaničnim evidencijama, od ukupne površine BiH 54% ili 27.652,96 km² je državna svojina. Prije pretvorbe 1994. godine, zvala se društvena svojina. Po popisu OHR-a, u Aneksu A, ukupna popisana imovina iznosi 351.076.398 m², što u kvadratnim kilometrima iznosi 351 km². Opsirnije na ovom linku: http://www.dnevniavaz.ba/forum/viewtopic.php?f=2&t=6621 Moze li netko vise o ovome?Znaci na demokratski NACIN dijeli se DRZAVNA imovina BiH-e???i to ce bit KRAJ nasoj drzavi BiH-i,dal su svjesni Bosnohercegovacki politicari i gradjani STA im se priprema? BiH4EVER!
1.1 NEISPRAVNA DEFINICIJA DRŽAVNE IMOVINE Dana 23.12.2009., OHR je predao popis državne imovine države Bosne i Hercegovine, koji treba poslužiti da se izvrši planetarna prevara Bošnjaka i svih ostalih kojima je stalo do opstanka države Bosne i Hercegovine. Kako? Počnimo redom: 1. Uvidom u popisni materijal OHR-a može se konstatovati da OHR-ov popis, prema vrstama kultura, obuhvata sve vrste zemljišta koje su se našle na popisanim prostorima: šume, livade, pašnjaci, prostori pored zgrada i dvorišta. Ovo je izuzetno bitno zbog onih političara iz vrha stranaka i njihovih nazovi-naučnih radnika, koji su tvrdili da šume, livade, pašnjaci i sva prirodna bogatstva, ne spadaju u državnu imovinu, već da su to \"javna dobra, a ne i državna imovina\", kako bi prevarili svoj narod.
srbi oni nisu hrisacni oni su izmislili svoga boga al sta ces kad tad sve dodje na svoje...
Srbi, vi neznate ko je bio Isus.
Srbi su rak Balkana, i dobri su samo pohovani i na zaru,mmmmmmmmmmm
Srbi su vjeciti furaci, otpadnici hriscanstva, i demagozi i budale...Od pamtivijeka...Jer ih je sava tako naucio...
OOO TURCI, jel\' treba sadake, izrodi nesposobni! Hocel\' se graditi koja dzamija, da mozete kolektivno da kenjate kako je pogani islam jedina ispravna vjera!
J.E.B.I D.O.D.O G.L.U.P.E B.A.L.I.J.E, G.L.U.P.E B.A.L.I.J.E, G.L.U.P.E B.A.L.I.J.E J.E.B.I D.O.D.O G.L.U.P.E B.A.L.I.J.E, G.L.U.P.E B.A.L.I.J.E, G.L.U.P.E B.A.L.I.J.E J.E.B.I D.O.D.O G.L.U.P.E B.A.L.I.J.E, G.L.U.P.E B.A.L.I.J.E, G.L.U.P.E B.A.L.I.J.E
bravo kaurin,sve lijepo receno-kako ih nije sram sada kao referendum ne valja akada su ga oni pravili bio je super i napravi se ga da odvedi bosnu u rat,svica smije referendum za munere svi smiju samo incko i mesic kazu srbi ne smiju, bravo dodik podjebaji ih sve i samo naprijed,mic po mic a lojavi ce muslimani se itak sa hrvatima potuc sami-cekamo samo sledecu utakmicu turska hrvatska
o turci sjeme vam pogano sta talasate kuss sad ispastajte za referendum iz 92 koji inciko pa pogledajte samo njegove izjave koji je to klovn ako citate izmedju redova vidjecete prije nekoga vremena urliko je nema nista od referenduma sad kaze da prvo mora da vidi kakv je zakon o referendumu pa ce ko fol reagirat znaci sad nedovodi referendum u pitanje nego ko fol mora viditi zakon o njemu pa j.e.be vas u glavu ahahah to je milina gledati ja svaki dan uzivam gledajuci kako se koprcate a nemozete nista da uradite bas nista fala bogu i srpskim junacima na republici srpskoj da nikad vise nebudemo zajedno sa dusmanima
Gdine Incko samo mi istinski patrioti imamo pravo na referendum a to su gdine Incko oni sto su pobili stotine hiljada zlocinaca serva mi i nasi dragi Hrvati gdin Mesic samo mi danke deutschland i danke papa i danke usa i otet sve servima i prko drine i u drinu gdine Incko samo mi imamo pravo na referendum i tacka i kosovo i velika albanija i samo mi a ne zlocinci servi samo jasenovac i maljem u glavu gdine Incko vi ste znali nagradit za ono sto je moj dido truhne u Bleiburgu NDH4EVEr!!!
Danke gdine Incko sto ste spalili na Kosovu sve crkve da se zlocincima servima za trag ne zna a gdine Incko moja majka albanka punu tepsiju baklave napraviti za vas gdine Incko a zlocinacki rudnici i sve gdine Incko sve mojoj braci a ti sve prati i nadziri gdine Incko nek zlocince sve protjeraju u drinu i bonske ovlasti gdine Incko samo kmetovi gdine Incko a samo sudi i sudi i ne daj zlocinackim servima zemlju Fatihovu i Firerovu gdine Incko danke deutschland danke Poglavnik danke logori za zlocinacke serve danke za nasu dragu sjevernu ndh cistu od zlocinaca serva i sto su prepolovljeni preko Drine i gdine Incko gdine Incko a i ostatak cemo gdine Incko znali ste prepoznati prave patriote i Firer i Franc Ferdinand i usa i kol i svi gdine Incko danke danke NDH4EVEr!!!
Bhdani i nas dragi Bakir 60 minuta i 600 na sat ce raskrinkati hag gdine Incko i vikati i vikati i strajkovat gladju majke srebrenice i milijarde donacija potrosit gdine Incko a vi pratit i zlocince samo maljem u glavu i sve protjerat i nasu Fatihovu imovinu gdine Incko sve nama dat pravim patriotama gdine Incko mi smo i muzej zlocinca principa pretvorili u muzej Franca Ferdinanda gdine Incko i uvijek mi danke deutschland i danke Poglavnik i zlatni jevrejski zubi i njima smo oteli imovinu a zlocinackim servima isto jer imovina je drzava a drzava smo mi a ne zlocinacki servi u drinu i jasenovac i samo pratit i sudija gdine Incko i samo tuzioca gdine Incko i samo koridor presjec danke gdine Mesicu i Poglavniku i NDH danke danke i sto nastavljate kao nas Firer gdine Incko i sa Poglavnikovom vojskom gdine Incko uvijek ce biti danke deutschland i danke papa i danke usa i danke Poglavnikov plan i danke za oteto Kosovo i moju bracu sto ste im dali zemlju zlocinackih serva i oteli