Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A budalastine i konferencije. Kakve veze ima Bosna sa Sirijom, nidje veze nidje slicnosti. Samo lupaju, lupaju, akadmski lupaju.
muslimanima bas uvijek neko drugi kriv ... budimo realni, sirijsko proljece je samo jedan (neuspjesni) segment islamske sunitske revolucije koja je zapala u corsokak jer su se sunitski islamski teroristi malo preracunali kod Basara ! @denzel, Siitcino jedna, javi se, sad smo na istoj strani po pitanju Sirije ;.))))
U SIRIJI SE DEŠAVA SUKOB IZMEĐU ZAPADNIH BANKARSKIH FAŠISTA (KOJI ZA SVOJE CILJEVE KORISTE MUSLIMANE FILUJUĆI IH DA SE BORE ZA ISLAM) I NARODA SIRIJE. DA NIJE ZAPADNIH BANKARSKIH FAŠISTA RATA U SIRIJI NIKAD NE BI NI BILO. CILJ FAŠISTA JE JASAN A POZNAT JE IZ LIBIJE - OSLABITI SIRIJU, UZETI JOJ RESURSE I STAVITI JE U POZICIJI POTPUNE OVISNOSTI. U TOME POSTOJI SLIČNOST SIRIJE I SA BALKANSKIM DRŽAVAMA.