Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste vise dosadni s tom pricom o zenama. Jel trebe neka od njih da obavlja neku funkciju samo zato sto je zena, najcesce bez ikakvih referenci. Sta treba, jos Sabina Cudic da dobijemo, sa morem politickih gluposti kojima naprosto zrace iz Nase LGBT stranke. Pocinju se prava muskaraca ugrozavat, jer mi moramo imati refernce, dok je zenama dovoljno samo da su zene.
to su komplesašice
Ko kaže da nema žena u politici-imamo Sebiju!
Imao je Hićo u mnogo čemu pravo, pa i kad je rekao kako su za žene 3 K: "Küche, Kinder und Kirche" (kuhinja, djeca i crkva). U našoj varijanti, kuhinja, djeca i džamija...
hahaha...slatko me nasmija
Za zene je da sjedi pored sporeta a ne da se bavi politikom
hahahahahaha
ne znam sto se zene toliko mrze izmedju sebe
kada bi zne vise bile zastupljene u vlasti onda bi to bila drzava papucare a ne kriminalaca.nisam siguran sta je prihvatljivije.
Žene mogu biti dobre načelnice jer su na čelu svake porodice, koliko god to nekome ne izgledalo baš tako.
žene trebaju biti kući i čvrsto stajati iza svojih muškaraca i podržavati ih.
@matovan.....a sto ne bi moglo biti obrnuto????ili vi niste sposobni da vodite kucu...posao...djecu....i pri tome pruzate podrsku????
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Čobanske zemlje