Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Te rafteri te drvorezbari? Konjic? Zuko DZumhur se rodio u sred Konjica i odmah cim je stasao za bjezaniju, odmah pobjegao iz NJega. Svugdje bio, dosao i prosao, upoznao vazne ljude kao sto je i sam bio, a u Konjic se nikad vratio. I porucio im je u 2 stiha u rukoveti jedne recenice, koju vam ja necu otkriti. Cio svijet ga spominje i izucava, a u Konjicu je na*** ko se preziva DZumhur.Mogu DZumhuri u Pariz , London, Kairo, Zg, Bg, Amerku, al ce im tgrag bagra u Konjicu zatrijeti. POKUSATI. Bagra je bagra a umjetnikova ostaje gornja!
Aminam na ovo, i dan-danas kućni namjestaj mi je iz Konjica od navedenih porodica i služi bolje nego ikakav danšnji- "moderni" izradak. Samo im sreću i uspjeh mogu pozeliti.
Ih koliko bi mi mogli zaraditi, sta sve imamo samo kad bi znali...
dobro ovo pravite, ali niste za poticaja. na primjeru lijanovica se vidjelo kako se dijele poticaji. i to covjek koji zadnjih 15 godina prica samo kako treba ekonomiju gurati, samo ekonomija. zamisli tek kako to rade ovi sto im je fokus na osamostaljivanje i slicne gluposti
lijanovic je sebi davao poticaje.
Samo da ih ne zaplijene...