Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.....eto posla za ljubitelje životinja, zelene, nevladine organizacije i sve one koji vole filozofirati o pravima.......udomite i zbrinite te životinje ili neka šintari obave svoje,...
Imam ja komsiju koji je udomio 8 pasa. Prima za svako pseto 120KM. Od tih para je kupio auto ne bogzna kakvo i motor posto je motociklista zagrizeni. A pahcinje hrani poparom. Toliko o udomiteljima!!!
Ne serite idioti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa je*em mu pleme majcino, ko te pse izbacuje u gradove? Smetaju vam te organizacije sto uzimaju kes za brigu oko pasa, a ne smetaju vam tzv farmeri sa stotine fiktivnih krava, koza koji pobrase sve posticaje, a jadan seljak ne moze dinara vidjeti od tih ledinara.
Lesinara*
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrenom Vratniku.
Sve su ovo domaći psi više, svi ih znaju i hrane, oni samo leže i hlade se ispod mosta jer je tu voda najpristupačnija, više probleme prave narkomani i alkoholičari što se fiksaju ispod Starog i smeće ostavljaju, a što ih ima sve više i više, to je naravno narod kriv kao i za sve, jer pare kerove svoje a ne vode računa šta sa potomcima nego na ulicu najlakše pa ih onda tjeraju, biju ..
U Mostaru nikad nije bilo ovoliko lutalica, ja mislim da su dovezeni ovdje iz nekog drugog grada.
Koji ste vi ublehasi jel ovo moguce...cuj ti dusebriznika kao ih brine ko od koga krade..eto kao vama tesko pada sto ovi kradu od pasa i nosaju markiranu gardarobu i nove mobitelae..kao cudno vam sto covjek krade od pasa za koje se kao bori.HALOOOO jeste vi normalni kradu od napustene,bolesne i sakate dijece ..kradu od vasih usta i niste nimalo revoltirani time i to sve pod izgovorom vitalnog nacionalnog interesa..pa dodjete ovde kenjate kao postuju se vise prava pasa nago ljudska...a previse ste ljeni da dignete dupe i borite se samo za normalan zivot...pa zivotne frustracije ljecite na zivotinjama.Od DodTrusta su se dobro obogatili veterinari...jedan solidni veterinarcic od Dogtrusta sa akciju sterilizacije iskesira 20000-30000 KM pa hvataci pa sintori..svi oni na njihovom platnom spisku...da ima onih koji se bogate od pasa i njohove patnje pa naravno da ima nema prilike gdje covijek svoju glavu ne ugura i ne nadje korist...samo izgleda 99% vama krivo sto se i vi niste nasli u tome.
Oni samo kastriraju pse sto je drzava po zakonu duzna da uradi a drzava ne radi bas nista samo kupe pare od ove problematike...o cemu ti pricas...Ne branim ih oni gledaj samo sebe a ne rijesenje problema...nije im mjesto na ulici daleko od toga al ovakvi nazadni izljevi bjesa samo govori o stanju uma ove bolesne nacije.Dijete ti sretne desetine osudjenika,pedofila koji ih oko skola vrebaju,djeca vam se nabadaju na narkomanse igle i ko zna sta jos...truju vam ih u skolama i obdanistima..vece sanse su da ce ti neko presresti dijete i otne mu mob(ako se to vec nije i desilo) nego da ce ga pas ujesti...malo brkate prioritete.Da drzava postuje zakon koji je ONA donjela ne bi imali sta ovde pisati.Jel tesko sagledati cinjenice i objektivno sagledati situciju.A ovi trovaci i mangupi na slabijim od sebe...pa vama zelim mnogo gore od onoga sto radite...zasluzujete svaki bolescinu ovoga svijeta bjednici zatucani.
A nismo super bogati...jel matere ti nismo jesi to toliko sigurna...posto imas samo dobro dugu jezicinu a nula hrabrosti da se bunis zbog cega si ti trula sirotinja,mi smo super bogati pogledaj vozni park i onda tajca neka nastupi.Zako ne zakon (koji je usput najbolji u Evropi) je izglasan u ustavu i duzni smo ga postovati...a zakon i daje resenje na problem a ti sad gospodjo navedi koja stavka zakona se ikada ispostovala pa ga onda kudi....te pare se svakako uzimaju u ima pasa..oni od toga ne vide nista pa i suha hljeba zato idu pare u djepove ...nacelnika i njohovih poltrona.A sto nam DogTrus dohama u p.m obogatili se veterinari ko rijetko ko preko noci njihovi hvataci a da ne pricam njihova administraciju ccc. samo bi rekla vecina bi dala ljevu ruku da se uvuce u jednu takvu stranu organizaciju ruku na srce u ogledalo pa priznaj.A ima jedan aparat zove se drzavni aparat pa se zalite sto smo tolika sirotinja al za to treba se dici sa kauca i nesto poduzeti..Glupost jeste beskonacna
Vidi pase na sred mosta sto se sunca.Raspad sistema.
Kada klix napise u naslovu: "Masovna pojava lutalica u Mostaru: Gradske vlasti ne poduzimaju ništa", pitam se da li su te lutalice ljudi.
a vas pa dosli malo da se suncaju. ubi ih reuma sa betona sarajevskog
Ma ovi su došli iz Sirije,malo skrenuli s puta,zalutali.
Ama, brate, dovedite ih u Sarajevo, kao i ostali. Pa jah!
pa kako? pa ti divni psici koji su 23 generacija lutalica na ulici iako su konstatno akcije o kastraciji, oni su divni kao mali retriveri, ne ujedaju ne napadaju , divan su dekor na svakoj mogucoj javnoj povrsini, pa sta ako je 21 vijek ? kod nas neka ostane 19-ti, to je sad moderno psi koji ujedaju 10 puta dnevno (sto se ignorise) su nasa bastina, bravo dogs trust, bravo ostali nevladin imbecilni sektor bravo ..
A ja sramoteeeee, mogu mislit sta oni turisti pomisle kad vide ove dzukele
Hercegovac92 je ker takoder
PRESTAO SAM SE DROGIRATI JARANE MOJ
Podrska psima
I u Mostaru su najmanji problem psi lutalice. Tri psa u centru grada. Zahvaljujuci udruzenju, dobrrim ljudima , taj problem lutalica je stavljen pod kontrolu. Sad je sve. Na ljudima. Ok, imamo problem sa psima, ali oni su zakljucani u svojim vilama.
Ne kontam sta je frka sa Dog trustom? Uzimaju novac? Uzimaju vama novac ispred ociju pa ne smijete pisnut jer su "vasi". Pa se okomili na ove psece organizacije. Imate vi ljudske organizacije, rade po principu zastite vitalnog nacionalnog kljuca.