Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA SAM ZA JEDAN UDZBENIK PO PREDMETU!!! samo mi ovo lici na one katance ljubavi prvo bi informacija jedan predmet, jedan udzbenik, sad to eto za dvije godine, hajde eto proci ce i te dvije godine!!! obecanje pred lokalne a realizacija pred opste izbore!!! ZIVI BILI PA VIDJELI!!!
Jel ti ne kuzis da to ministarstvo po zakonu ne postoji da ga je sud ove j.e.bene federacije ukinuo.Pa sta taj tip radi i ko mu dozvoljava da nesto radi?
Dok vi pisete komentare, i dok ste ih i prije pisali, Masic se bavio aktivizmom i okupljao mlade ljude. To smo mi, nista nam ne odgovara, cak ni kada na mjesto ministra dodje mlad covjek
Polupismeni poltron, ovo je bilo slucajno, da mene neko ne bi optuzio za slicno:)
Katastrofa ko je danas ministar1Covjek se ne razumje ni u ono sto je studirao, tu su mu poklonjene ocjene, od Zgodica i slicnih a kamoli u tematiku. Svi koji ga znaju, znaju da je polu pismen i poltron! Tako i onaj vic koji kaze da je Lagumdzija na operaciji vade mu MASICA IZ PAKSU
Koji idioti.Ovo ministarstvo je sud ukinuo a oni ko donose neke odluke a ministri iz kantona gdje zive hrvati ga uopce ne sljive 0%.To je onaj SDP sto postuje odluke sudova.
Jadne su ove odluke koje propisuje SDP \"ministar\" koji nema ni dana radnog staža u obrazovanju i u istu tematiku se razumije kao Mara u krivu stvar.