Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti si imao predstavu 4 godine.... u cemu je sad problem? tad ste dobili moj glas i nikad vise ... a kolko vidim i DF su ista stoka ko i vi
h8er_ SCEPIN DUPELIZAC
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
masicu posuti se svegati! imali ste priliku da vratite ljudima vjeru u politiku a sta ste uradili za 4 godine??? napravili ste cirkus udomljavanjem svojih partijskih clanova i njihovih porodica. bih je postala prva po korupciji u evropi. jestel ikad i jednog clana sdp-a izbacili iz partije zbog korupcije? jestel barem poveli istragu. pa citava drzava je brujala o 'aktivnostima' ensada karica i elmedina grabovice uz nerkino i lagumzijino pokroviteljstvo. zato sad suti!!!
mir vama
kad si spomenuo ensada haj mi malo objasni sta je taj covjek lose uradio bas me zanima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
na zahtjev Masica ja sam mu omogucio davanje njegove izjave za klix.ba
Svi vi isto radite. Dok ste opozicija, puna su vam usta brige za građane. Onog momenta kada stupite na vlast, slijedi jagma za što boljim plijenom. To dokazuje i činjenica da ste koalirali sa SDA, strankom koja se nalazi na potpuno suprotnoj strani političkog spektruma, iako sa njima ne dijelite nikakve dodirne tačke u programskom smislu, osim jedne, naravno, a to je : što brže osobno bogaćenje preko leđa građana ove države. Zato prezimenjače, ne pravite se sada jagnjad, jer ste isti lešinari kao i SDA.
Mislim, ovi amandmani su odlični, samo je problem što politička opcija koja ih prezentira nije iskrena u svojim namjerama za boljitkom stanja zaposlenih u državi. U pitanju je samo pragmatična kampanja prikupljanja političkih poena na račun ove katastrofe koju jsu sebi SDA i HDZ okačile oko vrata. Da Mašić i SDP dođu na vlast, isto bi radili kada bi njihova budžetska primanja bila ugrožena. To nije puka špekulacija, nego činjenica viđena tijekom mandata 2010-2014.
Ma super spika,samo sto je u ovom slucaju obicni supljak,prikupljanje poencica za izbore..
Mašiću dobro si rekao toj stoci da nemaju pojma ni o cemu osim da unistavaju ovaj narod. NEMA NISTA BEZ DF, SDP, SBB, koji nas mogu spasiti ove situacije, sve dugo je LAZ. Ko se neslaze sa ovim je##m mu na mamu
Mšicu, Bečirovića pod ruku pa branite Sutorinu, mame vam se na.ebem!
Jeste mi profesionalci. Rad na crno kod vas je rad nacrno vise puta. Popisam vam se na fakultet ako ga imate. Ako ne, onda na srednju. Vi sebe nazivate profesionalcima I najboljim portalom.
Sve sto dolazi od ovih ljigavaca SBB-SDP i DF drito odbiti-pogaziti
SVI STE VI U 5 DEKA,SVI ODREDA,ma odjebite više i vi i vaši zakoni, u Bosni je zakon "use i u svoje kljuse"
Kako te nije stid. Nije rad na crno zaduzio dzavu da bi vi isplatili sebi enormne place. Zako o radu je vama omogucio da tuzite drzavu po raznim izmisnjenim pravima. Ta tuzba je preko 600.000.000. Ma covjece prestani supljirat oko rada na crno, on je tako minoran da gotovo i nije problem. Problem je sto 68% od prihoda koje drustvo skupi vi uzmete na svoje place. Bez obzira na pad u privredi mi vam nismo mogli smanjiti place, nego smo morali dici kredite da vam isplatimo. E pa vidi nastavil se tako. Netko ce najebat!!!
novacic grobar federacije.
Ma ti si Damire zajedno sa svojima jedna velika neznalica. Nisi ni do koljena Premijeru. Tu u opce ne razumijes ono sto Premijer prica ni ti ni Niksic. Zo je za tebe kineksi. Vjerovatno su ovi njegovi SDA-ovci za mnogo toga krivi, kao i ovi tvojiSDP-ovci. Ali ovaj covijek nema veze sa tim neznalicama ukljucujuci bivseg premijera i takve ko tebe i one iz SDA. Talimac jedan sta ti znas sta je proces, sta je cilj ponprocesu i kako se mjeri. Talomac jedan ne znas i osnovne principe privrednog sistema niti kako trziste funkcionise. Ostavite covjeka da radi dok vas privatni kapital koji treba da je nosilac razvoja ne otfura u pizdice iz kojih ste ispali. Interesantno je debilu da ti koji dolazis iz Gracanice se nesto kurcis. Osjece ti ljudi to malo kite, ustvari nece. Idi ba vise...
Za mene su isti oni koji ubiju i koji su saučesnici u ubistvu stoga isti ste svi političari.
Apsolutno tačno, Mašiću. Apsolutno tačno da nas je premijer ,,izradio,, do bola, uostalom kao što je to radila i SDP, kao što to rade svi koji se dotaknu vlasti u Federaciji. Iz prednjeg zaključujem da Musliman (Muslimanka sam) nikada nije imao državu i da je ne zna ni voditi. Žali bože izginulih mladića u proteklom ratu, žali bože moje ali i svačije druge četverogodišnje patnje za 3,5 godine rata, žali bože svega jer na vlast su došli šalabajzeri koji su se obogatili na račun sirotinje, koji nemaju pojma šta je svoj narod, šta je država, kako je voditi, šalabajzeri koji samo znaju da sebe bogate i dižu kredite bez ikakve granice, uništićemo sami sebe!! Bez rata.
idi u kalifat, tamo je muslimanska država
Muni, Pa zato je zakon promijenjen da debili ne mogu vise to raditi. Hallllooooo!!! Vidis li da je ovaj Damir zagovornik boljsevicke gamadi. Moze dragi sta vam je vise!!!
eto vam dodik pa se zalite njemu
ne seri damire