Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željko VOLIMO TE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Svi smo ZA Željka Komšića, od 1980.godine nismo imali svog predsjednika došlo je vrijeme da je rođen novi TITO.(Željko Komšić)
Da imate još milijarde plakata Željko Komšić će biti naš predsjednik.
@ Bošnjaci iliti Bosanci i Hercegovci (ma šta to podrazumijevalo): Šta mislite da su ustavna rješenja takva da bošnjačkog člana Predsjedništva BiH mogu izabrati Srbi i izaberu nam Džeralda Selmana koji je i Bošnjak i musliman? Šta bi mi uradili? KAko bismo se osjećali? Pustite sad to kako je Komšić patriota a Selman nije, to nije uopće bitno. Ovdje žive 3 konstitutivna naroda od kojih svaki ima jednako pravo na državu i na člana Predsjedništva, bez obzira koliko i šta voli. Dok god mi namećemo Hrvatima člana Predsjedništva u BiH nema selameta. Biranjem Komšića ponašate se isto kao i Dodik - rušite Bosnu!!
Ja s.r.a.nj.a. u Ruandi...HAJMO KOKUZI...
ZELJKO JE ZA OVE HDZ-ovce DIPLOMIRAO NACIONALIZAM I JUGO-NOSTALGIJU, PU, ZAR NE MOZEMO KONACNO GLEDATI NAPRIJED, A NE UNAZAD 50GOD.!?
ljudi jel ovoj borjani fali zub ili mi se cini? jos nam samo krezavi trebaju
Ma Zeljko je Tito , a ovo je i nasa zemlja :)
Da mi je neko prije 10 godina prico da ce HDZ izaci sa sloganom \" OVO JE NASA ZEMLJA\" rekao bih mu da nije dobar... A vidi sad
cirkus
Ne znam oko čega se oni spore kad su ista b.anda, kao i njihovi partneri u vlasti. Toliko štete su nanijeli svim narodima u BiH u ovih 20 god.. Ako oni opet pobjede, onda smo stvarno s.toka.
katolibani
Da imate još hiljade (1000) plakata Željko Komšić će biti naš predsjednik ...
iako sam radikalno protiv treceg entiteta nakon ovakvih komentara da ce Komšić biti naš predjsednik sam bih ga napravio da imam priliku . Bošnjka-musliman
Da imate još tisuće plakata Željko Komšić će biti naš predsjednik