Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stranka krahirala, ostala bez novca, clanova, sponzora... pa nije ni on budala da vise bude odgovorno lice...
Steta je! Gospodin Raguz i stranka pod njegovim vodjstvom spadali su u umjerenu hrvatsku politicku orijentaciju.Bio je probosanski orijentiran.Spada u vazne ljude poput fra Franja Topica i mnogih iz reda "probosanskih" bosanskih franjevaca.Vidjet cemo ko ce ga naslijediti.Tada cemo i blize znati stvarne razloge njegovog odlaska sa cela stranke.
steta glasao sam za covjeka ,ajd nadam se da nije zdravlje bas lose dobar je Martin
Evo neću moći ručati od tuge, baš mebriga, daj Bože da sei od SDA do HDZ i SNSD pa i ostale grebatorske stranke odnosno njihovi čelnici napuste stranku, vlast, politiku a ako žele i državu i da ostave ovaj jaldni napaćeni, izmučeni narod da se sam snalazi kako zna i umije. Potpisujem da bi živjeli sto puta bolje nego danas kada nas vi lezihljebovići koštate crno ispod nokta. Gotovani.
@Muni svakom čovjeku na svijetu želim dobro zdravlje ali od prvog do posljednjeg BH političara želim da nas (narode ove zemlje) ostave da živimo kao ljudi jer sa njima na čelu živimo kao stoka. Napustite nas pod hitno, pa kako nam bude. Od vaše ljubavi i prevelike borbe i brige za nama mi gladujemo. Moja majka 40 godina staža penzija joj ne dostigne ni do 10., Sram vas bilo. Očigledno!
Drzi se Martine!
"Martin iz Mostara, Martin u Mostar".
Nek' se vrne u svoje rodno selo!
Svi dodju i prodju ali precjednik HDZ a je oličenje ustoličenja 😆😆😆😆😂😂😂😂
Dragan HDZ, Bakir SDA i Dodik SNSD su vlasnici Bosne i Hercegovine, kako inače objasniti da nas njih trojica uništiše, tlače nas, muče, a oni sve bogatiji i bogatiji. Narode Bosne i Hercegovine (zajedno samnom) DIJAGNOZA-DEBILI
Raguž uzeo ga za guz
u prvim najavama su mislili da nije tako ozbiljno i da ce moci da oponasa funkciju i dalje, cinio se kao normalan politicar za razliku od mnogih