Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raguž je skoro jedini normalan kandidat na ovim izborima, pošten i neiskvaren, upravo onakav kakav treba za budućnost ove zemlje!
G. Kvaternik, ja sam bošnjakinja, i bilo bi neprilično da se učlanim u 90-tku, zašto ne mogu biti simpatizerka g. Raguža i kao bošnjakinja?
Sretno ljudi, samo da oborite onog Colica i ekipu :)
Nevjerovatno kako svi imaju rješenje. nemožemo da odlučimo koliko želimo da nam dobro bude .
Čović je prošlost.
...meni su ovi predizborni ublehaši i njihovi fanovi zabavniji od nadrealista...
Ja sam bosnjak i imas moj glas
Nije bitno tko će biti bošnjački član predsjedništva,generalno svi su državotvorni. Martin Raguž mora biti hrvatski član predsjedništva. U protivnom Dragan Čović,zajedno sa srpskim članom predsedeništva definitivno blokira sve funkcije Države. Bošnjaci,dajte što više glasova za Martina Raguža.
Ne može meni biti bolji Hrvat od mog Bošnjaka ma kakvo god stanje bilo u državi.
dobar covjek... zasluzuje da pokaze sta zna, sigurno je bolji od " jugoslovena " ...
Ima glas od Bosanca ;)
Ne smiju bosnjaci glasati za Hrvatskog prestavnika. Znaš da je bilo kmeee kmeee prošli put
Ne deklariram se kao Bošnjak :D
Martin Raguž: Moguće je živjeti bolje u ovoj zemlji,znamo mi to gos.Roguz al nedaju fasisti zivjet normalno,sto mora normalno kad moze komplikovano,toj parola fasista normalno i foteljasa.
Jbt koja masa! Treba to poplacati sve.
Moguce je zivjeti bolje kad nebi bilo vas politicara.
Jest kad ti i tvoje kolege odete s pozicija ....