Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
......ehaj Lalo sad ga zalilaj...... ha ruzne li princeze, da nije mozda kraljica pa da joj se oprosti
Nemoj da te u logor strpaju!
ulaguju se genocidni arapima...a sto se tice princa i princeza srbikinje su najpoznatje ko luksuzne prostitutke koje uvijek postanu princeze,clj je nac sto bogatijeg...
kad stvarno pokupi nekog milutina tamo, pa kad milutin postane kralj maroka, onda cemo se mi smijati. onda ce se govoriti: srbija do maroka!
mozda nadje konja na konju, tamo ih ima mnogo lepih...
vidi lale...vidio joj frizure
mnogo je lepa ova princeza, kao iz bajki. nadam se da ce naci svog princa na konju u republici srpskoj. tamo ima mnogo lepih ljudi.