Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik opasan muljator, za fotelju bi rodjenu mater prodo.Mijenja dresove ko cigan konje.
Nada se minđušar da bi mogao dobiti nesto od federalne vlade, nek te SDA i DF uguraju u fedralnu pi'ko jedna
Ublehas
Ovi su hinjaci najgori.Kaze mi covjek da nema vece ugrade od ovog lika, nema projekta u koji se ne uvali, sebe ili nekog sa svoje kucne liste.A covjek bi rek’o hljeba se ne zna najesti….
Ne zna više ni kuda je pošao ni gdje je došao????😭
Pa zamislite kad obrazovan covjek kao on direktor onog privatnog fakulteta napusti sve to i uhljebi se na budzet i sebi osigura posao gdje nista ne radis a plata super + evo sad hoce kolaca sa federalnog nivoa,iako nemaju podrsku naroda + sina je zaposlio u kantonalnu firmu.I sta onda da se cudimo omladini koja hoce sigurne drzavne poslove gdje je plata dosta veca nego kod privatnika,gdje se konstantno povecavaju plate i nema straha od otkaza i jedini izlaz je bjezeti iz ove drzave.
Najsmješnije je da je poslije avanture sa ZNG, NN iz SDP-a ispao u očima naivnih "dobrica koji, eto, previše vjeruje ljudima". Sjetite se kako je Nermin cijelu 8-ku odvukao Dodiku umjesto opoziciji RS-a, a tek kako je hinjski, po nagovoru svog Mentora Mijatovića, Dodiku dao 4. glas i učionio ga Kraljem na državnom nivou. A najcrnje je to što je još pokušao prevariti javnost sa slikom lažnog listića kojeg je popečatio Stevandić. Nerko jeste "dobrica", ali onaj Dobrica (Ćosić).
Grupni sex retardiranih!
Ovog mindzusara izbusenog teskog bolesnika Marjanovica pod hitno ukloniti da djeca ne gledaju ovu strahotu.
Samo ti jos šajkača sa kokardom fali ..
Političari i ministri da izdvoje minimalno po dvije dnevnice, a zaposleni na budzetu po jednu dnevnicu, za Tursku i Siriju pogođene zemljotresom
Sto ne ides u Banja Luku kod Dodika?
Ovaj lik najveca ubleha BiH drustva zajedno sa Mileticem
izbacili te iz osmorke a ti se trpsš.nebi se ponižavao i govorio da si dio kad su te izbacili
Prvo poradi na svom imiđu od šišanja do skidnja silnih miđuha,pa onda rasčisti sa sobom da ne pričaš o sebi u trećem licu i konačno priznaj da te kao i sve zanima fotelja i da je u koaliciji sve laž.
Uzmi im sve što su ti obećali, ne žali
Nemoj ba shrat hljeba ti. Jok eto, moj dajdza Idriz imao dogovora. Licemjer si
Vidi ti da finansije stignu u skolu koju ti sin pohadja. Fuuuujjjjjj smradovi. A tek sam saznao da tvoj pajdo Miletic(kojeg sam ja do juce respektovao)ima vikendicu na Poljinama a zna se sa kim tu ima kontakt.
Pa jado jadni upali malo zapadne medije, pogledaj kako treba da izgleda političar u odijelu, obrijan fino, ošišan, lijepog stava. Gledaj ovog klošara starke, brada, zarastao ja kontao, član benda Dubioze koleltiv da nisam pročitao. Uz dužno poštovanje prema Dubiozi oni su ti stilski muzičari a ovaj neki političar... Bože pomozi !