Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo mojstore !
8 milijardi je previše, u vrh glave 2, ako i toliko...
bravo ... još mostar nije prop'o
Je*o ja mater našim političarima!
To su ti sve stare papanke u dimijama, joj kad sad počnu minusi sijevat
ovo i jest dio njihove kampanje
Ko sam ja da kradem tudju muku i sne rekli su ko sam ja da kradem i ubili me a krali smo nas cetiri brata i bratski dijeli plijen oni su krali malo vise a ja sam bio lijen Kad smo pali bila je greska pogrijesio sam ja zaspao na grani nenaspavan probudilo me deset bijesnih pasa ispod stabla na kom sam bio ja nije mi bilo spasa
Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela
Kaze gubimo osam miijardi maraka godisnje...kako cemo to izgubit kad to i nemamo. Prvo treba nesta da imas, pa da onda izgubis. A dobar je video, svaka cast.
malo precijenio gdp, al nije on kriv
Ništa nije precijenio: "Gross domestic product: 17.85 billion USD (2013)"