Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro dosli u rubriku vjerovali ili ne... Da sve je moguce u ovoj zemlji.... Osim mladom i skolovanom covjeku doci do posla...
ne mozes biti oboje ;D i da si ljep i da radis , sta serete jel ja non stop glasam za SDA i HDZ treba vam biti i gore da pocrkate da Bog da od gladi i bolesti
umro sam ti na komentar haha, najtuznije je sto svi to znamo a nista se mijenja.
proljece ide hajmo ih zive zapaliti dokle ce nas praviti budalama vise
Gdje ste sada, mishevi?
ministrice trebal vam savjetnik, dosta mi 2 milje...?
RADONČIĆ SUSPENDOVANIM SIPOVCIM DODIJELIO ZLATNE ZNAČKE. JEDAN OD NJIH BRAT TEGELETIJE PREDSJEDNIK VSTV ! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/27846/zlatni_momci_suspendirani_inspektori_sipa_e_kojima_je_radonchic_dao_zlatne_i_srebrene_policijske_znachke.html
Normalno ako nam je vakvo VSTV korumpirano da će i sudstvo bit korumpirano !
İsta ona stranka koja navodno postuje ustav i bori sa za ocuvanje drzave i pravnog sistema. Koji je to ustav i zakon koji ta stranka onda postuje. Za koji zakon se zalaze. Za vlastiti dzep i fotelju.
Sta da ocekujemo u zemlji u kojoj predsjednik najvece stranke i clan predsjednistva javno, prije odluke suda, izjavi kako je hapstenje politicko i da je uhapseni nevin. İ nikome nista. Zar to nije nepostivanje institucija drzave koju zastupa, nepostivanje ustava drzave od koje prima platu. U svakoj normalnoj zemlji bi odmah bio pozvan na odgovornost. Cak i ako zastupa samo svoju stranku, kao sto je u BiH uobicajeno, prekrsio je i sam statut svoje stranke a da ni stranka nije reagovala.
Šta je to više sa sudovima, ima li suda ili ga ne ima, pa zar nije sve i svakome jasno, da nije davala Miri Joviću novac protivno i zakonima i propisima, jeste, pa šta je to, korupcija i kriminal, pa nisu zar tužioci neka niže obrazovana struka, pa ne znaju. Oni su podigli optužbu na osnovu relevantnih i provjerenih stvari, i šta je nastalo, demant suda, trošak postupka, građani opet u šoku, a ona bez karaktera, kao zahvalna, kako je donesena ispravna odluka, pa sad može slobodno nastavit dalje
Ako se neko napije i vozi u pıjanom stanju onda ga sud sudi za to. Za sud ima samo da ili ne. Je li bio pijan ili ne. Zasto se napio, zasto ga je policija zaustavila pod dejstvom alkohola, zasto bas njega, zasto na tom mjestu, i drugi to rade itd. sve je to irelevantno. Prema tome sudija, reci nam na nasem jeziku, je li to uradila ili ne. Zbog cega, to nas ne interesuje. İli je po tvome sada dozvoljeno falsikovanje u odredjenim slucajevima. Jesi li ti sudija ili psiholog.
Da je pravde ti bu vec zajedno sa sefom ivelikom vecinom stranackih kolega (a bogami i iz ostalih stranaka) vec odavno truhnula u zatvoru
Umjesto toga sudija prica pricu. Sada nije jasno je li on to obazlagao presudu (o tome nema ni govora) ili je ovdje pravdao necije postupke ili je pokusao da izmislja toplu vodu i prodaje maglu gradjanima, sto svi rade u zadnje vrijeme. A mozda zeli sam sebe da ubjedi da je to u redu. SUDİJA PERİCU, kazes brate jasno da te sav svijet razumije. Gospodja je falsifikovala dokumenta ili nije. Razlozi nas ne interesuju.
Sudija sam se pogubio. Nije se jednostavno pravdati i vaditi. Je li to posao jednog sudije. Je li posao sudije da se pravda i obrazlaze razloge za podizanje optuznice ili ko se kome mijesa u rad. Kada je podignuta optuznica, tuzilastvo je uradilo svoj dio posla. Nije na tebi da to dalje komentarises. Doslo je do sudjenja i tvoje je da doneses presudu po zakonu i obazlozis u tu presudu. DA Lİ JE GOSPODJA FALSİKOVALA DKUMENT İLİ NE. DA Lİ JE PLACALA PLATU NEKOME KO NİJE RADİO İLİ NE.
...unas ti je, rođo moj, samo piljar hamo kriv. ja ga viđo kad je prodo malu pilko salamu bez fizikalnog računa. zato je nema vako.
fizikalnog racuna, ooooo bem ti bukvar iz kojeg si ucio
@ceribasa ...što ba, zar nije?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Slusam sudiju i ne mogu da vjerujem , kao sta smarate sud rijesite to sami , ne znam onda sto on platu dobija ????
https://www.youtube.com/watch?v=aXpgrVjpE9s
Lazete nas, kradete i ono malo sto je preostalo, sve nas drzite kao taoce da bi sacuvali sopstvenu bulju i sakrili svoj kriminal. Nemoj te vise da nas vodite, samo nam sjasite sa grbace.
Veoma brzo bi skoro svi ministri bili iza brave, po zakonu. Teze je sakriti dokaze i opravdat kriminal njihov nego ih uhapsiti, ako je po zakonu. Svi u kriminalu. Nepobitna cinjenica je, neko je opet uzeo pare. Samo je pitanje ko. Sada je na redu prodavanje magle nama, gradjanima. Kao, svi su posteni, hapsenja su politicka, ugrozena su im gradjanska prava itd. Gdje su gradjanska prava obicnih gradjana ove drzave. 20 godina nam uzimate sve.
Cuj, nije nesavjesno radila. Tacno. Nije nikako radila kao sto ne rade ni ostali ministri. İma li itko od njih da radi svoj posao. Rijetkost. Savjesno rade samo za svoj dzep i svoju bratiju. Kad tuzilastvo, tj onaj dio tuzilastva koji uopste nesto radi , pocne da hapsi sudije koji primaju novac, tuzioce koji su postavljeni od raznih stranaka da cuvaju njihova ledja, kao i advokate koji su uvjek postari tj oni koji su posrednici u mitu. Tek onda mogu poceti sa hapsenjem bratije.