Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NISTA GA NE OPRAVDAVA
Vjerujem da je Mladić pokušao da spasi civile, ali Oriću i Aliji to nije pasalo zato su gurnuli ljude pred cijevi. Jadno da su muslimani sami sebe istrebljivali.
Jest spasavao zene i djecu (poneke). Ta tvoja prica o tome da su muslimani sami sebe istrebljivali je za malu djecu. Video snimci govore sve!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A sad jedno pitanje! Odakle SDSu oružije da naoružaju 100 000 ljudi? Pa zna se odakle im,dala im JNA.To znaći da je prije borbi u Sarajevu i Tuzli na Brčanskoj malti JNA bila u sklopu i stavila se na stranu srba,a da to nije uradila nikad nebi došlo do rata.Tako je bilo od Slovenije,Hrvatske do BiH i Kosova.E tako je poćeo rat.Još jedna konstatacija.SDS je prije poćetka sukoba u mnogim grdovima gdje su bili u većini,zatvarao i ubijao viđenije bošnjake i hrvate,a prie ubistva srbskog svata na Baščaršiji .Navešću samo jedan primjer nestanak i ubistvo predsjednika SDA u Ugljeviku rahmetli Abdulaha Kovčevića.koji je nesto u oktobru 1991 god.,a nađen iskasapljen sa urezanim krstovima na grudima i utisnutim krstom na glavi.Tu noć kod njegovog rodnog sela čuli su se helikopteri,a on je pronađen ujutru u januaru 1992.god.Eto Ko je požeo rat,a da ne nabrajam druga zlodjela koje su činili prije poćetka sukoba u BiH.To je istina,ma koga bolila tako je bilo.A mi smo trebali čekat da nas pobiju.
dase....cini se da je tako ali nije :)......srba jeste bilo 80 000 rezervista naoruzanih i naoruzala ih jna ali 91 godine i poslala u hrvatsku sa namjerom da "zastite suverenitet yugoslavije"....bosnjaka se na tu regrutaciju nije odazvalo ni 2%..oni su odlazili u to koja je bila pod kontrolom bosnjaka...a hravti su vec ratovali naravno na hrvatskoj strani............sds jeste dobio nesto pusaka od to pod kontrolom srba ali su oni te puske probavali bosnjacima 1 500 marak...metak 1 marka........dakle kad su uspostavljene strukture odbrane srba u hrvatskoj ti rebruti se vracaju u bih i od toga nastaje vrs ...a ovo drugo sto pises su kontra obavjestajne stvari koje su se samo aktivirale zesce pred sukobe i toga je bilo na svim stranama jer se "sluzba kos" pocela dijeliti po nacijama.....prvi ratni sukob u bih je bilo u selo sjekovac gdje je vojska hrvatske usla u bih i pobila oko 60 civila uglavnom cigana a namjera im je bila da prebace rat u bih da bi ukljucili muslimane i rasteretili hr
stari mi je bio na terenu par dana prije pocetka sranja na brcanskoj.. jna se ukopavala prisao i pitao mladje one vojnike momci sta ima sta se radi "evo spremamo se da branimo tuzlu u slucaju rata" naravno topovi bili okrenuti prema tuzli haha
Za razliku od mnogih koji su oblatili oficirsku čast, bez obzira kojoj ratnoj strani pripadali a danas po sudovima lažu, petljaju, Manojlu Milovanoviću se može čestitati na ČASTI.
opasan tip...citao sam neke transkripte tudjmana sa svojim generalima...najvise se bojao kako se milovanovic reagovati imam osjecaj da su znali unaprijed sta ce mladic uraditi
Hoće on kakav je xD CCCCC !!!! MRCVARIO NAM SE JOŠ 100 GODINA!!