Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radite li ista drugo osim sto obiljezavate?
SDA vazda po starom , seljaci, IZ , prvi safovi , price za malu djecu , dok u realnosti pokra Boga oca i unisti sve sto se unistiti da
I onda kazu neki i mi smo Bošnjaci a nikad i nigdje ne dolaze barem da rijecima daju podrsku povratnicima.
Zasto ove patriote,SDA ne podignu narod na ulice,i da pomognu narodu da se ukinu akcize i pdv na gorivo.zar se nisu dosta nakrali.
Da ste muslimani onakvi kakvim nas KURAN ući niste se trebali nikad ni odroditi i izdvojiti po svemu od primanja, luksuza i raskoši u kojoj živite od nas obićnih građana,svoje ,,braće i sestara" kako nas nazivate.Ja posjećujem ta mjesta stradanja i stratišta moje braće i sestara halal bilo od 470KM penzije od koje živimo supruga i ja a vi to obilazite vozajući se u skupocjenim narodnim limuzinama,dobrim dnevnicama i primanjima najmanje 10X većim od naših penzija.
Spašavanje vojnika Rajana- SDA. Predizborni skup!!
Ova je tema trebala biti aktuelna prije 25 godina, a ne danas kad su dozvolili podrškom Dodiku da je broj Bošnjaka u rsu neznatan i sa istom tendencijom u cijeloj BiH, a sve zbog kriminalne vlasti
Bakir uz hodže s ahmedijama na skupu dani povratka, vao, ovo će da impresionira džamijeske djedove, koji ni fatihu ne znaju pravilno proučiti, koji idu da se klanjaju mezaru na turbe i pljuju za mačkom tri puta. Još malo pa će vam ponestati tih komunističkih muslimana koji nemaju pojma, pa će ti ahmedijaši samis ebi klanjat, dok kako ih vi munafici nazivate "paradžemati" bivaju sve brojniji i omladine vri u njima. ;)
Promotivni skup sda govana. Nije mi jasno kako ovom napacenom povratnickom svijetu nije jasno!!!
Da vam pojasnim fotografiju. Ovaj u sredini tjera ljude iz Bosne i Hercegovine. Dvojica lijevo i takvi tjeraju vjernike iz džamija. U potpisu: Vehabijica.
Zašto Bakir ne nosi ahmediju?
kakav povratak hahahahaha...
Respect za sve koji su dosli… lijepo okupljanje. A neki su navodno bosnjaci. Jesu, samo dok izjave daju. Sdp..nip..
Fata Orlovic heroina ovog stoljeca. Kad se Dodik kleo bosanskim Srbima da nece nikad srusiti crkvu a nju srusise i odnesose cak Fati dvoriste pometose 5.6.2022
5.6.2021 “
Samozvane patriote ove zemlje su dozvolile, sve mašući zastavama, da im u ovih cetvrt vijeka ispred nosa bude ukradena i opljačkana, devastirana zemlja, voda i šuma za koju su se, kako kažu, borili. Od takve ubitačne ljubavi bježe i ljudi i životinje, sve ih je manje, i jednih i drugih. Zato kada danas kažu “Patriote ove zemlje to vise neće dozvoliti” možeš biti siguran da će pljačka preostalog da se nastavi bez ometanja minimalno u narednih četvrt vijeka.
Gdje su ovi bili lani svije godine prije…. ?!?? Pocela kampanja
Ulaze Bake u svoju promociju milione ali djaba narodu je dosta vise munafika i korupcije!Halalite ako morete💙🇧🇦
kad vidim ovu trojicu sad jos i ovog iz tuzle nema napretka 7 dana idemo u oktobru da ih pospremimo ne moraju se vracati
Predizborna manifestacija novopečenih tajkuna i halidin zlatni malac... Kriminalac