Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa lijepo izgleda valjda ovako i bude kad se napravi nekad
Čim postoji ideja postoji i mogućnost realizacije.
hoce li i ovo kao trg alije poceti i stajati gradiliste godinama?
Trg Alije stoji godinama otkad je SDA izgubila vlast u Sarajevu, pa sa Federalnog nivoa blokiraju sve procese, da bi se svetili trojci.
Moderni zapadno-europski gradovi se bore protiv globalnog zagrijavanja sa sto vise zelenila i sadnjom drveca, sto vise drveca, to manje utjecaja, manja ce biti temperatura ljeti.
To je jedno 100 metara pločnika koji je i sada u relativno dobrom stanju. Koliko bi to koštalo? Mislim da ima većih prioriteta.
fali malo više betona
Nije ni ova losa. Nista se drasticno nece promijeniti. Sta fali ovim klupama. Bolje da se investira u npr zicaru prema sedreniku i baricama. Ili neku zaobilaznicu. Ima jos puno stvari. Ovo puno para a efekat nikakav. (nema veze sa strankama)
A da nesto uradite, siti smo vise animacija, pa trg pored ekonomije vam stoji godinu dana nezavrsen. Bolje da ga niste ni dirali. Znam, reci cete, to je druga opcina, ali svejedno, svi ste isti. Morao bi neko da odgovara za ovaj nemar i nerad.
Ja mislim da smo mi prvi u svijetu po crtanju ovih projektnih prijedloga sa realizacijom od jedva 2 %. Strasno
De ba. Svake godine 3x mijenjaju jedne te iste ploce od Vjecne do Bascarsije, a kao napraviti ce ovako nesto. Kad na vrbi zasvrbi.
Čuj šetnica haha. Mene, mog babu i moju djecu je u školi učilo da se kaže šetalište.
Koliko će kaburova prekopati ovaj put?
Ne može srušiti garažu na trasi transverzale, a ovamo bi lafo park da pravo. Mandić najveći neradnik i bezveznjak u BiH i šire
Stavite ogradu i kapiju bijednici, psi sve zas'rase u velikom parku namijenjenom djeci, gdje stoji zabraana kerovodjama. Fuj!
Najjači su mi ovi što bi Sarajevo pretvorili u veliku livadu, čisto da ih podsjeća na zavičaj...
Dobro je sto ce dici ove zardinjere radi budala koje prolijecu sa autima na trotoar.
Ako sad pocnu, jos danas, zavrsit ce 7.3.2026...mozda
Ishakovich Pitam te zašto se parlamentarcima textovi pišu /prevode na sva tri jezika
šetnica?ko uvaljuje te smrdljive riječi...čuj šetnica...