Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
provozati u gepeku
nije on nikoga napao nego je - benzinom ZAPALIO - i ne zenu nego - STARICU - i umjesto tvog konsreuktivnog prijedloga - nek napadne starijeg muskarcinu tapaciranog bicepsima - ali najbolje bi bilo da ne napada nikoga - no nije do njega - nego do jednih koji ga iskoristavaju i drugih - slabijih pravosudnih organa koji nemaju mehanizme suprotstaviti se - visoj sili zla - i iznaci pravni adekvatan lijek, ne samo malom Robertu nego armiji danas malih sutra velikih zlikovaca pod cijom je i on kontrolom i zastitom. Djeca i mladi ne treba da brinu za svoju buducnost sa ovako uređenom (,,građanskom\'\') drzavom. Pardon - s Federacijom i metropolom u njoj.
pizda mala samo zene napada i starije osobe haj nek negog napadne mlađeg!
i suvise indicija ukazuje da iza maloga Roberta stoje velike krupne ribe odnosno snazan izvana finansiran vaninstitucionalni centar moci sudeci po izjavama mnogih Sarajlija instaliran u starom dijelu grada sa izvjesnom individualnom potporom ljudi u religijskoj instituciji, pojedinaca u predsjednistvu i parlamentu sigurno, a smjena premijera ukazuje i na individualnu potporu na kantonalnoj razini od strane kriminogenih pojedinaca. da se NEKO i NESTO BITNO i vrlo OPASNO desava u Sarajevu govori fakat da se vec poslije prvog ,,incidenta\'\' maloga Roberta jos niko od organa zakonodavne i izvrsne vlasti nije usudio dislocirati iz Sarajeva i vratiti ga u maticnu drzavu a do tog momenta ga smjestiti u bilo koju ustanovu zatvorenog tipa.
za Abd al-Wahha... TI SI PUK\"O JARANE.....
Na ovim komentarima vidim da niko ne gleda u buducnost i to dugorocno i ne vidi potencijale u ovom Robertu. Ja jucer pitah svoga sejha Abdul Malika bin Ezizija al Bosnevija (bivsi lopov sa Mojmila, ali doso tobe) sta da porucim braci po ovom slucaju. A on mi rece sljedece: Ne dirajte Roberta M., jer on ce postati veliki coek, to ce biti velikan ovoga Grada. Kada odraste, prodavati ce rekete, prodavati sredstva za opustanje... i tako ce postati kontroverzni biznismen, onda ce doci tobe i postati nas brat, redovno ce slusati nasa predavanja.I na kraju ce dobiti svoju facebook grupu podrske i kada, nakon uspjesne karijere, preseli na ahiret i to u dzenet gdje ce gdje ce ga zabavljati hurije, mi cemo reci samo jedno veliko R.I.P.
Stoku treba satrati batinama
ii otjerati govno odakle je doslo
Hoćemo fotografiju tog govneta, POD HITNO!!! PS: Ako već ne postoji Zakon koji reguliše maloljetnička sranja, ovim putem bih zamolio policajce da ga komiraju od batina, makar to da mu ostane u sjećanju.
DAJTE NAM SLIKU NJEGOVU DAJTE NAM SLIKU NJEGOVU DAJTE NAM SLIKU NJEGOVU DAJTE NAM SLIKU NJEGOVU DAJTE NAM SLIKU NJEGOVU
ma djaba sve informacije nezz ko je taj momak kako bi ja uhvatio i slomio