Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..ista ona karadjiceva hohpajdara, lice identicno, pravi zlocinacki pogled, sta ona radi u Bosni, i kome ona za sta treba, najurite to ruglo iz Sarajeva, sta smo mi bogu zgrijesili da nam ovakve dvocjevke i nakaze setaju nasim Teheranom...mrs i z Sarajeva dusmanko....
Najpodobniji na tu funkciju bih bio fistik efendija brigadir ;IVZ;Mustafa Ceric posto se vidi da je on dobro namjeran covjek i u srcu i dusi obozava i voli ;Srbe,Pozdrav iz \"REPUBLIKE SRPSKE\"
E jest ruzna. Ima facu k\'o RS.
Osoba kod koje i oci ne gledaju u istom pravcu, a moz mislit kako stima sve ostalo. ;) ;)
Molim vas lijepo da ubuduce ovu ekstremisticu vise ne citirate na ovom portalu. Njoj bi najvise odgovarao Krajisnik za ministra sigurnosti.Mislim da se ponasa ko obicna kuja koja laje i rezi na sve sto nije srpsko.
cetnilk i genocidas,neprijatelj drzavi bosni i hercegovini,ja mislim da je dusanka dusan,ako je ona zensko ja sam marsovac!
Ma ne može Ahmetović i gotovo ! Dajte nekog drugog pa da mi ocjenimo jeli može ili ne može. Morate slušati gazda Srbe. Dušanka vidi to sa našima pa da riješimo problem.
da ti mamica nije bila gutacica danas bi bila jedna budala manje na planeti
opet prica nesto ova GUTACICA KONDOMA
Miletova zagorjela smrdulja.Srećom,i ona će ubrzo ,kao i njen šef,otići na smetljište istorije.Ko se sjeća nekog Tuševljaka ili Gojka Kličkovića? Sadiković je idealan kandidat,preživio je srebreničku golgotu i on četnike voli pravo...
ma nisu ni vas bas stedili... a bogami ni mi! ;)
Srbi su melem za dobre bošnjane. Naše je samo da sjedimo i gledamo šta vam rade :)
ma moja lepa dušmankice neće tebe niko ništa pitat.riješiće to sule i mile
k.r.m.a.č.a
Kad sam bio u bl cuo sam dobar fazon: Šta se dobije kad se križaju Dodik i Traktor? Odgovor:Dušanka Majkić