Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da napokon ovu profiterku Subasicku maknu sa predsjednicke pozicije?! Pa nije ona valjda Bogom dana da bude dozivotna predsjednica udruzenja!? Ima valjda i drugih majki koje se za razliku ove nisu obogatile na svojoj nesreci! Sjecate li se nabrajanja izvora prihoda na prilogu Avde Avdica i psovki koje su isle uz to?!
I spiska nekretnina koje posjeduje! Sramota!
Samo jako majke nase. Nije lahko prst izgubiti, a kamo li dijete ili covjeka/zenu.
srbiji je potrena atomska bompba na beigrad, nis i novi sad. da se zatre taj genocidni gen.
Mi vjerujemo da srpski narod nije genocidan u širem smislu te riječi.Ali nemamo dokaze zasad.
Naime u širem smislu te riječi ,genocidan je onaj ko je planirao, vršio i pomagao sam čin genocida,onaj ko to prikriva,ko negira i ko se sa time poistovjećuje na bilo koji način.
Zali boze zivota ali ove zene nisu ni u snu mogle zamisliti kakav ce lagodan zivot imati a 99% ih nije do rata znalo kako asfalt izgleda a sad obilaze svijet nagrabile na osnovu udruzenja milione a milijarde pronevjerene i nekolicina njih uziva na tragediji hiljada porodica
Jeste ružne 🤣🤣
Zasto tako glupo izjavljujete sestre drage! Ta rezolucija nam treba zbog pravde, zbog istine, zbog sehida, zbog vase djece, zbog buducnosti.
Tako je Munira , svaka cast !
UN je posto inflacija, ni rjeci ni djela nemaju tezinu. Stampaju na zadnjem stubu Americke valute
Munira došla privatnim avionom. Plaćen kešom.
upravo oni ne znaju da mi to radi njih uvodimo a ne nas zato moraju podrzat
Ovo su nase heroine a vi pricajte sta hocete
Ove žene su bez obzira na patnju i bol,potragu za kostima svojih najmilijih smogle snage da istraju u borbi za istinom i kažnjavanju odgovornih za genocid u Srebrenici.Usvajanje rezolucije o genocidu u Srebrenici neće ublažiti bol koje nose u srcima ,ali mozda daju nadu da narod iz kojeg su doali pocinioci genocida progledaju i odrknu se zlocinaca a ne da ih slave.
Leteći cirkus Monty Pythona. A odakle im đeca ako je bio genocid?
Božije davanje, i Suljagić je bio u redu za ubijanje, ali preživio da svjedoči i da se bori danas za istinu. Neki su preživjeli masovno strijeljanje, izašli ispod gomile pobijenih komšija i rođaka i pobjegli u šumu da bi svjedočili u Hagu istinu.
Zaboravili ste decu, sledeći put ne pravite te greške. Evo mi čekamo sa decom, dođite eroji.
NAJVEĆI PDV DUŽNICI U BiH U top 10 nijedna tvrtka iz Hercegovine, najviše duguje sarajevski gradski prijevoz, što se Hercegovine tiče, tek je 49. mjestu kompanija Kravica d.o.o. sa dugom od 1.083.887 KM.
Najviše fiktivnih firmi u z.Hercegovini, ljudi ne znaju šta je fiskalna kasa. Pričaj ti tu priču nekom drugom.
Uživaj u kamenjaru,sretan si čovik.
Kroz sve ovo ispada da se u drugim mjestima nije ginulo.
Jeste ali to ostaje medju srbima i bosnjacima, Genocid u Srebrenici je pocinjen nad Bosnjackim civilima iako je tr5ebao biti protektorat, gdje je medjunarodna zajednica zakazala. Niko nikad nije omalovazavao druge zrtve, ali ovo je genocid. Ako ne znas sta je to, progooglaj malo. Najgnusniji moguci cin u ratu.
Sretnem ja komšinicu, koja je na početku rata ostala bez muža, a kasnije i sina ili drugu koja je ostala bez muža i oba sina. A njih ne vidim nikad u medijima.
Na sestoj slici ovaj lijevi tupoglavac: Mamlazu jedan pa pred tim zenama treba respekt da iskazes a ne kao baraba da zvalje do poda otvoris, zvaljo zvaljavi.