Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo da treba Karadzica i Mladica u Hag ... TREBA... kao SRBIN to otvoreno kazem.. zao mi je svakog mrtvog iz proslog rata a da ne govorim za taj masovni zlocin... i radi tog zlocina trebaju ici.. sa druge strane vojska Republike Srpske je SPASILA Srpski narod u bivsoj Bosni od nestanka i klanja koju je dozivio od strane Hrvata i njihovog cvjeca prije 60 godina a od strane Alije i Tudjmana i prije desetak.. I sve sto Dodik izjavi iza toga stoji 100 % Srba koji zive u RS.. Srebrenicki zlocin je IZGLEDA trenutno POSLJEDNJA I ZADNJA sansa u borbi protiv Republike Srpske [vjerovatno EU nece dozvoliti drugo poluvreme [sto bi izgleda svima odgovaralao a ovoliki nacionalizam se moze zapaliti sa jednom fudbalskom utaqkmicom ], a osim toga to ne odgovara ni Srbiji ni Hrvatskoj]. I zalosno je kako se te jadne polupismene zene UPOTREBLJAVAJU za \"dnevnu\" politiku.. Postaju zeleni SUBNOR ...
nasi politicari se boje dodika kao da je jos uvjek.1993 ali nije lecice oni sa dodikom zajedno jos malo
Problem, nas prezivjelih Bonsjaka i ove drzave nije retorika ni Harisova ni Dodikova. Jedini problem je sto nasi politicari (pogotovo Silajdzic), dok govore \"patriotski\" rade izdajncki, tj. svojim djelima, skupstinskim zakonima, te odlukama vlade i predsjnistvu slozno sa cetncima rade na razbijanu BiH i ucvrscivanju RS. Nije Dodik ofursatio zbog Harisove retorike, nego zbog Harisove izdaje presude za genocid (tj. zbog izdaje Srebrenica distrikta) i zbog izdaje reforme policije. Te Siljadziceve konkretne izdaje su ucvrstile RS i zato Dodik moze sada raditi sta hoce.
jedini razlog zašto ću glasati za \"našu stranku\" jeste što se JOŠ nisu dokazali kao kriminalci, izdajnici, debili. ostalo je sve imalo svoju šansu na vlasti i niko više nikome ne može prodati priču kako su jedni ovakvi, drugi nakvi. slažem se sa rambom. prvo svoje pospremit, a ostalo je lahko
Dodik jest proizvod Harisa Silajdjića. Ovakav silrdjija i politički razbojnik je odgovor na predizborni slogan stranke za BIH koji je bio nerealan i izazivački a glasio je 100%Bosna i Hercegovina. Sada poslije opštih i pred lokalne izbore Bosne je sve manje a Hercegovine pogotovo zahvaljujuči tandemu Silajdjić-Dodik jer su več počeli praviti dreku na nacionalističkim osnovama nebi li dobili podršku glasaća i ovoga puta. Izjave politiučkog teroriste da se ponosi vojskom koja je učinila nezapamčene zločine i razaranja svega što se moglo razoriti širom Bosne i Hercegovine i GENOCID u Srebrenici mogu biti plod samo šizofrena uma nasljednika najtraženijeg zločinca. Ko mu sada može vjerovati da je za civilizirani dijalog i brzo priključenje Evropskoj Uniji,možda mu Haris ponovo povjruje ako obeča da če biti Dobar jer i on ima svoja obečanja o ukidanju manjeg entiteta i entitetskog glasanja sto diže tenzije uoči narednih izbora,mi se sve više mrzimo,zemlja se osiromašuje a oni trljaju ruke jer mogu raditi ovakve idiotizme i dalje služeči se milionima maraka narodnog novca. NARODE NE BUDI OVCA.
Simo jarane jel ti koga na glup način izgubi u ovom ratu? Jel se tvoja krv prosu bh ulicama... jel tvoje dijete u ranu zoru nestade... jel tebi kucu zapalise... jel ti oca i majku ubise... jel ti ženu pred ocima silovase a ti nista ne mozes... ne pitam ko i kako vec samo jesi li ostao bez necega u ratu.... pero a ti.... koliko se krvi prosulo na ovu zemlju od njena postanka... i nikad mi nece biti jasno kako neko moze da podržava ili brani nesto sto nije ljudski... ubiti nekoga... nesto sto nije humano... meni suze kad god gledam neke vjesti i prica se o ratu krenu niz lice... ne brisem ih... nije me stid plakati pred djecom.... nije me stid jer placem i za muslimana i hrvata i srbina sto svoj zivot dadose za ovu zemlju... ne placem samo kad se prica o ratu u BiH....
organizacija \"majke srebrenice\" me podsjeca na muslmanski SUBNOR...cuvaju svjetele tekovine Alijine zelene [r]evolucije...i izgleda da najvise uticaja imajui na ovom websajtu..
Pero, Kuko ti i tvoja djeca i njihova djeca i djeca od tih djeca a i djeca od djeca tih djeca dok ovaj dunjaluk postoji! Eto toliko od mene i svih majki sto kukaju za svojim najmilijim.Kriv si ti i sve ostale prodane duse sto se svi ratni zlocinci dice svojim krvavim rukama i dusom. Rahmet i vjecni mir svim sehidima Bosne i Hercegovine.
Ja mislim da bi te zlocince (mladica,karadzica i ostalu bratiju) trebalio licno potraziti u Laktasima, u kuci milorada dodika.!Ako je dodik ponosan na ono sto su te ZVJERI uradile,onda je on isto tako ponosan,da iste te ZVJERI sakrije od lica pravde.. Okle jedan cetnik zna za humanizam,kad im u matici cetnistva svaki treci gradjanin nepismen-, i to sam licno cito u vecernjim novinama. Zamislite kakvim \"BARBARIMA \" je Holbruk da republiku (Genocidnu tvorevinu) koja nikada nije postojala u Bosni i Hercegovini..
Dodik ima svoj interes koji je suprotan nasem interesu. Dodik ti je kao prirodna nepogoda. Srbi su takvi kakvi su. Problem je kako se ponasati sa prirodnom nepogodom. Moje problem su Silajdzic, Izetebgovic i bratija. Kada je bila prilika, poslije presude za genocid, kada su Srebrenicani krenuli da usvoje odluku o izlasku iz RS, nasi dodjose i rekose im nemojte, eto Dodik je obecao da ce biti fin, ai Arapi su obacali pare. Da je Srebrenica tada donijela tu odluku bi bila mnogo primjerenija kazna Dodiku nego ova kuknjava. Umjesto da kukamo na druge, trebamo nesto uraditi tamo gdje se moze. Umejsto da je Srebrenica izasala iz RS, mi sada kukamo, i to ne na \"Hareta\" koji nas izradi, nego na prirodnu nepogodu.
@pero - sam svojom izjavom si pokazao ko je bolestan... Da imas imalo humanosti, morala ili bilo cega drugog sto lici na normalnog covjeka nebi ko neki kreten govorio da zene koje su izgubile SVE svoje najmilije u ratu samo kukaju. Ko se to njima moze protivrjeciti kad je kukanje u pitanju??? Vojska manjeg entiteta i ljudi poput mileta koji su bili u njoj su stvorili Majke Srebrenice zato zatvori tu svoju labrnju za sva vremena!! PS: Jadno i cudno je da politicari sute na ovakve gluposti ronhilla, bas sad pred izbore...
@ Pero, Pa kako te nije stid (ako ti uposte znas sta je stid?)! Ti podrzavas ove kometare jednog krkana koji ima problema sa realnoscu … da ne idemo dalje. Slazem se sa tobom da “neki” borci iz bivse i propale VRS nisu umjesani u stradanja srebrenicana … ali krkan kao Dodik sigurno jeste i sigurno je slavio kad se to desilo. Cisto sumnjam da bi neko ko nije podrzavao Mladiceve cetnike mogao ovako nesto da komentarise. I jos bi se jednom trebao preupitati da li je u pitanju bosnjacka bolest ili srpski idiotizam i primitizam. Kad je neko ovakav na celu … sta onda covjek moze ocekivati od ostalih koji ga slijede?
nažalost, vašoj bošnjačkoj bolesti nikad kraja!!! nije upitno da je dodo drkadžija i đilkoš ali kako se tako pale jadne majke srebrenice??? ima se utisak da samo čekaju da neko iz RS zine pa da one počnu kukati. smiješno!!! njihovi najmiliji nisu zato stradali! niti je apsolutna većina boraca vojske republike srpske kriva za stradanja srebreničana. to je sušta istina, a ovi bolesni komentari su samo bokaz nemogućnosti, iz političkih razloga, da se stvari stave na svoje mjesto...
IMA LI IKO NA OVOM SVIJETU DA UKLONI ONO GOVEDO OD DODIKA I DA JEDNOM ZA SVAGDA PREKINE NJEGOVE NEBULOZNE IZJAVE
nacionalnost su spanjolac, italijan, nijemac, danac, svedjanin......a srbin je DIJAGNOZA!