Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad tuga hoče jednu porodicu, ide jedna za drugom- ali tješi se majko, dragi Alah prerano uzima samo one najbolje do sebe i to je znak da si rodila dva zlatna sina. Nek im je vječan džennet obojici Tariku i Admiru.
slaba je to utjeha... amin
Ma znam Amire znam, al svi mi tražimo utjehu i nadu u nečemu jer to je jedino što nas održava, pa čak i u onom nesnošnjivu, to je priroda nas ko ljudska bića. Htjeo sam samo ovo da kažem, koja je veča tuga, ovoj majci ili onoj što također ima dva sina u životu ali nejveče fukare obojica - a majka ni kriva ni dužna, odgojila po svojim sposobnistam ali oni sami sebi izabrali put, ima ih taki mali milion.
jadna zena..
metak u potiljak,jedina odgovarajuća kazna!!!
I treba ih osuditi!!! Djelo je jako ruzno i treba ga kazniti,jos kad se mafija krije iza islama odna ih je najbolje osuditi po istom.Prije dvije godine je jedan covjek pregazio drugoga sa autom,i posto je serijatska zemlja a ustanovljeno je da je kriv jer je namjerno dao gas a ne kocnicu,osjecena mu je glava na trgu medju hiljdama gledalaca,naravno krvnika niko nije podrzao.
nikakva osuda ovome teroristi nemoze vratiti majci njeno dijete koje je rodila i odgajala
to znam iz vlastitog iskustva mojoj materi nijedna sehidska penzija niti bilo sta i ko nemoze vratiti njoj dijete a meni brata
sabura majko,sabura... Istina je da ništa neće vratiti tvog sina,ali će zato tvoj sin da živi u dobrim djelima koja je počinio...