U bezizlaznoj situaciji
0
Majka i sin iz Mostara nemaju šta jesti
Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma daj napisite ime oca jbemu sve!!
@casper slazem se potpuno ime oca,zasto da on ostane anoniman i ne preuzme odgovornost za svoje djete kao sto je ova mlada majka uzela odgovornost,pa mogla je i ona otici od djeteta kao sto je UCINIO TAJ OTAC,ZASTO GA SAD STITITI I OSTAVITI ANONIMNOG.ON TREBA DA ZARADI SVOM DJETETU ZA HRANU I HIGIJENU.GANJATI TOG OCA,PA NEKA IDE I RADI KAO FIZICKI RADNIK,A NE DA CEKA DA MU NAROD HRANI DJETE NJEGOVO.OTAC-CACA SE MORA SNACI I RADITI DA ISHRANI DJETE,ZASTO BI OVA ZENA MLADA SVE UZELA NA SVOJA LEDJA I ODGOJ I PREZIVLJAVANJE.ON MORA PLACATI DJETETU ALIMENTACIJU.
svako dodje pameti pa tako i mi novinari,komentatori i dijasporci i svi ostali humanitarci od kojih su lopovi na razne nacine pljackali preko raznih Batka i Mirsa,radija i televizija,Hajata itd,neki su kao Batko i jos neki sa drugih radija od nasih humanitarnih akcija kupovali sebi auta,masine za sudje,putovali sa svojim porodicama po svjetu itd itd,ali svemu dodje kraj i istina se kad tad sazna,tako da sad samo zaobilazimo takve tekstvove koje citamo ili cujemo,jer smo se uvjerili u akcije preko raznih radija tipa Batko i Mirso,lako je biti HUMANISTA IZ TUDJEG DZEPA I ZA SVOJ LICNI INTERES.
Samira, zato će u ovoj humanitarnoj akciji također dobiti ono što najviše voliš, a ne pare kao što si mislila.
dosadniji ste od proljeva... Svako najpametniji u p.m.
Klasična humanitarna priča sa Hayata: Teško živim, ja i suprug ne radimo ali sam oduvijek željela da imam mašinu za pranje suđa. Nađu se \"humane budale\" i usreće istu mašinom za pranje suđa. Lopovska i sadakaška država pa i mi koji u njoj živimo poprimili te osobine...
za sve one koji su gledali moj facbook profil, samo da kazem kojoj grupi (pored mnogobrojnih slicnih) lajkam: \"boli me Q_rac ko mi gleda profil\"
Jadno dijete sa ovom. Očigledno ne može naći posao od S.EXA, K.urca i facebookaa...
pa se i ja, kao i vecina nas pitam zasto postoji SOCIJALNA USTANOVA U BOSNI ,,, bacanje novca nista vise... zalosno je to...
Stvarno, bože sačuvaj 90 % grupa u koje je učlanjena sadrže riječ \"ona stvar\"
sve ove vijesti i komentari govori nam samo jedno, da u Bosni ima svega i svacega. Krajnje je vijeme da se te razne udruge vise pozabave sa socijalnim poteskocama gradjana i da se osnuje jedan fond na koji ce svi oni koji imaju novaca (dijaspora i bogatiji) moci uplacivati za ljude koji su socijalno ugrozeni do mjere da im stvarno prijeti glad i bezizlaznost. bosni je potrebana udruga koja ce se manje baviti politikom, a vise socijalnim nedacama. SDP bi mogao prvi pokrenuti tako sto i da uciniti takve humanitarne akcije vise transparentnim, a ne da svako malo neko individualno pokrece cudne akcije preko kojim se niti zna,a niti ce ikada saznati sta se u pozadini krije.
prvo sam se sažalila na ovu ženu i bila sam voljna otici u banku i uplatiti nešto para....ali ako je ( a izgleda da jeste ) ona na fb...mislim da njoj ne treba novcana pomoc.....ima više jadnih i gladnih osoba u ovoj zemlji
Ima Internet (facebook) a nema da plati struju..Nevjerovatno zar ne...
VAZNO JE IMATI MORAL,A NE FB
kakvi god da jesu-a vjerujem da su ovi iz CZR u Mostaru ljenčuge i neradnici sigurno ne bi dopustili da dijete nedaj bože umre od hranjenja kamilicom i šećerom...
Hahahaha obrisite vise ovaj clanak vidite li vi da ona ima facebook
Facebook postao prvi, glavni i cini mi se i jedini izvor za informacije?! \'ta ce ona, vidi ima facebook. Hahahaha Jadan smo mi narod. Otislo je sve u helac. Ma u 3 pm!