Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
_"- I pored mnogih problema koji su prisutni u radu i aktivnostima Zavoda, stabilnost penzijskog sistema je na zavidnom nivou i isplate penzija nisu upitne - naglasio je direktor." KAKO VAS NIJE STID DA LAŽETE NARODU U OČI?! PO VAŠEM ISPADA DA IZ PIO/MIO TEČE MED MLIJEKO PENZIONERIMA. A ZAŠTO NE KAŽETE DA PENZIJE POJEDINIM KORISNICIUMA ZNAJU DA KASNE I PO 20 DANA? ZAŠTO NE KAŽETE DA NEMA NOVCA I DA SUKCESIVNO ISPALĆUJETE PENZIJE, KADA SE PO MALO PRIKUPI NOVCA? I ZAŠTO NE PRIKUPLJATE DOPRINOSE I NENATJERATE PRAVNIM SREDSTVIMA DA SE DOPRINOSI POČNU ULAĆIVATI?!
koje lazi tito mili. kaže stari došla mu opomena iz banke da je kredit koji mu s eodbija od penzije u kašnjenju. kad je otišao da vidi, u banci mu rekli i pokazali kako te rate PIO šalje sa mjesec i više dana zakašnjenja sto uzrokuje da penzineri kasne po kreditima, plaćaju zatezne kamate i prikazuju lošu kreditnu istoriju. Sad hoce da ide da im hebe mater u PIO i trazi da sam plaća rate
OD kada je stabilan? OD danas? haj' fino je to znati.