Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...lijepa džamija...puno stakla, simbolika svjetla na sve 4 strane svijeta...arhitekti čista 10-ka.
OVO JE DOKAZ SVE DRUGO SRUSENO SAMO DZAMIJA NEOKRZNUTA STOJI !!!
...stoji i robna kuća...pa?
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
nazalost najgore tek slijedi
Kojekakve zarazne bolesti prijatelju
E vidjet cemo sto ce se sprijecit'
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
More ga Krusko ha :D
Da li je prohodan put Maglaj-Sarajevo? Jesul ovi što su dolazili iz Sarajeva čistit išli sporednim putevima?
Dzamija ko svemirska stanica, mozda se ovo i desava zbog takvih stvari. U islamu je zabranjeno ukrasavanje i pretjerivanje...(moje misljenje) pozz
Ko vam je ova zgodna novinarka?
Maglaj samo ciste samo dobrovoljci iz drugi gradova , a ljudi iz magla setaju po gradu i samo snimaju ... Samo toliko da je bolja organizacija grad bi se brzo ocistio .
http://www.alo.rs/vesti/svet/uzas-u-maglaju-deca-vristala-dok-im-je-policija-tukla-dedu-jer-je-trazio-hranu-za-njih/55673
Pa sto se kurcio i nije pomaknuo auto? Ocigledno je bilo potrebno da se pomakne, a nije htio iz inata...
samo znam da sam se toliko rasplakala kad sam ovo vidjela, pomisao da su toliko gladni :-(
To je onaj imam Kruško, što ima benzinsku pumu?? Maglajski BOSS!?? Teško se onom koga on opere!
Ja nisam iz Maglaja, ali moram reci da mi je iskreno zao sto se ovako nesto dogodilo Maglaju gdje su najvece patriote BiH pogotovo za vrijeme rata, pravi borci i dan danas zive u Maglaju, zelim da se brzo oporavite od nezgode koja se dogodila.
čuj.. efendija KRUŠKO..ahahahhaaaha :)))))))
ma sve ce opet biti u redu i svima ce biti bolje kada ponovo na sljedecim izborima glasaju za bakira, sda, sds, dodika i ostale super nacio-vodje: bosnjaka, srba a bogami i hrvata.
Nevjernici su jedni drugima pomagači. Ne postupite li tako, nastat će smutnja na Zemlji i nered veliki! (Al-Anfal, 73)
Kažu Đokivic donirao pare srbiji i bosni. Ok, postujemo, ali vecina ovih ne zna da Đokovic nikad ne bi dao nikakav novac da su recimo poplavljeni Sarajevo, Zenica, Tuzla, a i njegova Srbija. Vecina vas ce reci respect Novače što si poslao novac Bosni, a vecina vas ne zna da nikad ne bi pisalo support Bosnia da je recimo samo Sarajevo poplavljeno. Dokovic je poslao novac Doboju jer tamo zivi vecina srbskog stanovnista. A naivni bosnjak kaze svaka cast hehe. Mi smo najgluplji narod na svijetu, najnaivniji. Nije cudo sto se sa nama sprdaju u raznim vicevima. Glupi bosanac, dakako. Ovo je samo moje misljenje na koje ce vecina vas burno reagovati.
..tresni 500.000 eura na sto, pa imaš 500.000 razloga da o tuđem sudiš...
Poslao novac Bosni jer su novaku otvorili oči i rekli mu Novače puno srba u bosni zivi, ugrozeni su, pomozi i njima ali vecina vas to ne zna. Vecina vas ste naivni, a novak u srcu srbin. Svi znamo kako cesto slavi pobjede podizuci tri prsta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tek sada kada vidim koliko ima raznoraznog smeća,otpada,vrećica, i ne znam čega sve ne, jasno mi je da je voda samo izbacila na površinu ono što joj ne pripada.Jedan veliki nemar ljudi, ne samo u bosni, već i širom svijeta,neće proći nekažnjen. Priroda ne radi ništa uzalud, reče aristotel.
tarik sladic, SBB spinner... http://www.klix.ba/profil/tarik-sladic
evo ga ovdje pod imenom Saša http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/216163-Opasnost-poplava-jos-prijeti-BiH-Srbiji.html
ps.: da bude jasno, ne interesuje me ni SDP ni SDA, nit cu glasat za njih... ali mi je ovih SBB spinnera preko neke stvari, pa poplave i tudju nesrecu koriste u populisticke svrhe, huskaju placenike na demonstracije itd
ja vidim samo djamiju...ni mulje ni kako raja cisti.....zasto onda nije naslov "djamija se blista ...sve ostalo u kurcu" ?!