Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da se "javim": sad sam na aerodormu i cekam kolegu iz Minhena. Na aerodromu je bio maloprije pravi "haos" i bas sam se osjecao super jer je Terminal pun svijeta. U isto vrijeme su bili avioni za Istanbul IST, Berlin, Stockholm, Istanbul Sabiha, te Stuttgart te 2 aviona B&H Airlinesa na rulnoj stazi terminala. Onda je sletio avion za Minhen. Nisam nikada dozivio 8 aviona na relativno malom aerodromu u Sarajevu. Bila je atmosfera ka na Charles de Gaullu u Parizu ili Schipholu u Amsterdamu u jednom trenutku.
ili Nikoli Tesli u BGD
Na Nikoli Tesli nisam nikad dozivio guzvu kao na sarajevskom Butmiru maloprije, a niti se Beograd moze terminalno i tehnicki porediti sa CDG-om ili AMS-om, pa cak ni sa sarajevskim aerodromom. BG mora jos mnogo raditi na revitalizaciji terminala koji je izgradjen 70ih. Sarajevo je dobilo kompletno nov terminal 1996. godine. Sto se tice aerodromske infastrukture: BG je najgori od svih Ex-Yu aerodroma. Cak Tuzla, Mostar i Banja Luka imaju nove terminale. Nadam se da ce vlada Srbije nesto po tom pitanju uraditi.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
ventiltor i nek tjeraju maglu
Veliki ventilatori sa Grijacima
Idući put sve preusmjeriti na aerodrom u Trebinju! 😘
Stigli BH Airlines-ovi avioni i propelerima rastjerali maglu.
Eto Zike po pare :D
Blago Sarajevu, u Trebinju se aerodrom jos uvijek ne vidi...
JBte od kada upravljamo svojim nebom. Klik samo pise o Aerodromu
Sarajevski aerodrom je jedna od najvecih kompanija u BiH sa godisnjim prihodima od cag 40 miliona KM i dobiti od 5 miliona KM. Osim toga, putnici sarajevskog aerodroma finansiraju budzet Federacije BiH kroz taksu u iznosu od 10€ po odlasku, sto znaci da FBiH ima dodatne prihode od 6 miliona KM koji nisu urcunati u prihode aeodroma.
živite u zabludi http://www.youtube.com/watch?v=TG4FA2mTdwA
Rekoh ja da ce pilot iz redakcije Klixa da objavi ova slijetanja, jos na jutrosnjem clanku... Al neka neka, meni drago da imamo takvih u Klixu.
jesu li sletila sva tri aviona za danas?
@columbia hahah jesam bio sam, i odma sma iskoristio 15 minuta free Wi-Fi da vam se javim.
Nesto se mora uciniti protiv magle...
Raširi se da uđem. Ovaj smog smrdi, kaže: Ne znam jel' s tvog ili s mog ali užasno smrdi...