Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja njih ne razumijem Aleksic moze Busuladzic ne, kakva su to mjerila? I sto je najsmjesnije oni se prepiru oko imena ulica i skola, a krucijalne stvari se zapostavljaju.
Busuladzic je bio patriota, a Aleksic sa kokardom po svemu sudeci rusitelj ove zemlje, koji poginuo, dok je branio svoju robu za sverc.
Branio svoju robu na pijaci i dobije ulicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Prije 14 godina!? Pa od kada u stvari ovaj ublehari?
Delalić je napisao istinu koju će potvrditi svaki trebinjac bez obzira na naciju a Magazinovića i mnoge druge u Skupštini kantona boli pa i ova. Magazinović je ovo objavio i predložio što je saznao od svoga partijskog kolege Bećirovića koji ni jedan nisu u to doba bili u Trebinju.Takva je politika SDP-a samo se služe lažima https://katera.news/lat/dean-savicic-prica-o-kojoj-se-cuti
Hajde nemoj i ti sr.ti više, odbranili smo mi sve ulice '92 samo sto su ljigavi zajedno sa tobom na vlasti pa se ovako ponašaju ali SVI VI ZAJEDNO !!!!
OBAVEZNO POGLEDATI. Srđan nije poginuo braneći Bošnjaka (podvala Bišnjacima) https://m.youtube.com/watch?v=ezs5O7OA_dU&feature=youtu.be
najveći problem Bošnjaka je zaborav, i konstantno traženje dobrih Srba heroja, pravljenja od njih nešto specijalno. A svi su isti, i Srđan je kreten bio, borio se za VOJSKU TZV. RS-A JESTE VI REALNI BOŠNJACI DRAGI Gdje u tzv. RS-u imate ulicu ijednog Bošnjaka?????
Mustafa Busuladzic HEROJ, MUSLIMAN, BOSNJAK !!!!
Čuj da naziv ulice odbrane od SDA hahahahha :D Ovaj SDP da nema Anti-SDA populizma, tačno nebi ni postojao. Magazinoviću reci fino da želiš da odbraniš svog sunarodnjaka od istine koja je odavno već poznata svima, pa čak je i njegov otac pričao kako mu je sin poginuo i da je heroj rs, samo ubogi SDP-ovci vjeruju u mit zvani Srđan Aleksić..
Kretenu SDP-ovska. Nije Srđan poginuo braneći Bošnjaka, nego braneći sto sa robom na pijaci od četnika koji je stigao sa borbene linije, razočaran što Srđan svercuje i zarađuje novac dok ovaj gine na borbenij liniji...Bošnjak je radio za tim stolom za Srđana kojem je ovaj plaćao nadnicu. Ovaj Bošnjak je potvrdio ovu istinu i trenutno se nalazi u Švedskoj...samo glup Bošnjak može vjerovati da je Srđan sa kokardom branio Bošnjaka.
Iako ne volim SDA ublehaše i prijedlog o izmjeni mi je bio šokantan na prvu, pročitah izjavu tog Alena G., nigdje nije demanovao izjavu ovog Tajiba, već sve nešto okolo kole. Tako da više nikom ništa ne vjerujem dok ne bude više očevidaca iz Trebinja. Ako se ispostavi da smo slavili švercera robom, onda smo tek svi skupa u ovoj državi teški mentoli
Pokojni Srdja je branio druga a ove price o nekome standu to je doslo iz Srbije i iz SDA.
Ma pustite ga, nek skine. U Sarajevu svakako nema Srba vise, ne treba im ni ulica.
Ti znaš ima li Srba?? Znači ini koji su ostali žive u rade po tebi nisu Srbi??Imaš pruču kao i Sratko Mladić...Tuci po Velušićima tamo ima malo srpskog življa!!!Ma ti si morbidno bolestan kao i Mladić koji će danas presudom da uživa do kraja svog jadnog života u RUPI.
Najveci olos na politickoj sceni, 20 godina lezihljebari, par puta ulazio preko kompenzacije, 5 milja svaki mjesec legne za ovakva preseravanja.
Prvo treba znati tko je bio Srđan Aleksić pa tek onda komentirati ovaj članak. Srdan Aleksić je heroj svih Bosanaca i Hercegovaca. Srdan Aleksić je svojim djelom zasluzio najmanje u svakom gradu BiH da ima ulicu a u barem 10 najvećih gradova spomenik s likom Srdana Aleksića... Hvala ti Srđane na herojskom djelu neka ti je laka zemlja Bosanska.
Neshvatljivo je kako se islamski Srbi sada bore za istinu, pored miliona lazi koje su progutali. Od toga da su oni Bosnjaci, do toga da Alija nema veze sa Srebrenicom, do toga SDA nije prodala 70% Bosne, ne samo Alija, vec cjela SDA.Jedan od glavnih protagonist podjele Bosne nije bio Alija, nego Silajdzic.
Vidi ovog poganog lika sa poganim jezikom Visokim clanom Beogradskih brigada.
Ovaj Magazinović je bio jedan od rijetkih SDP ovaca da nije antibošnjačka nastrojena, ali evo i on. Razumno je reći neka se navodi ispitaju, pa vidjeti gdje je istina, a ne ovako. Definitivno, SDP je ideološki bliži SNSDu nego bošnjačkom strankama.