Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka prvi dug Bosni i Hercegovini vrati Evropa a to je Ustavno-Pravni poredak Republike Bosne i Hercegovine, Neka ukine Genocidnu Tvorevinu Republiku Srpsku Za ostalo cemo lako.
nece moci, srpski sin Alija Izetbegovic je drukcije mislio i govorio njegov projekt je Republika Srpska a vi balije kao njegovi podanici morate da stujete njegovu ideju i projekt Alija Srbine Republika Srpska ce ti biti zahvalna sto je imamo jer prije tebe je nismo imali, Alija Izetbegovic srpski sin koji je ozakonio Republiku Srspku,a poturice misle da radio za njih, e jesu naivni
da te nije Alijaaaa, komsija bi mi bio balijaaa, zato hvala ti, hvala ti Alijaaaaa
Lévy je gigant, uradio vise za Bosnu, nego 95% akademske zajednice prijeratne Bosne. Dok je Kusturica izdavao svoju mahalu, svoj seher Sarajevo, svoju Bosnu i sve to jer mu je supruga Srpkinja, u isto vrijeme se ovaj borio kako najbolje zna, svojim umom na medijima po Europi i to je bio veoma usamljen u tome, uz par izuzetaka. Bravo Lévy.
Merci pour tout ce que tu fais pour Bosnie, M.Lévy.
Još kad znaš da je ovaj čovjek jevrej sve ti je jasno .
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Evropa duguje usranim bošnjacima jedno veliko usrano GOVNO. E pa"komšije"prijatno vam bilo
Interesuje me jel ovaj Francuski Intelektualni Smrad imao prilike da obidje stratista Srba u Kazanima, Hrasnici ,Tarcinu dok je ljubio Alijinu Islamsku politiku.Ako nije znao za vrijme rata mogao se za zadnjih 20 i kusur godina da raspita pa izmedju sesija bureka i cevapa da barem oda pocast onima koje je Caco zaklao u Kazanima...
da znas kako tvoj narod mrze u BIH ne bi se tako borio za njih...
levy is a jew
bosancu lakse ide metar u dupe nego cent u glavu..........vazda bilo ;-)
ovaj Levy ima frizuru ko broj 1 iz alan forda
Mi imamo par desetina milijardi duga koje necemo moci vratiti
Jadna nam majka nasa kada nam budu vracali taj dug...nesto mi govori da cemo gore na*** nego devedesetih...