Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva manipulacija zabludjenom masom, kako bi se pivacao broj prodatih bingo listica a u konacnici popunile budzetske rupe Novaliceve vlade.
Samo na Balkanu se vec decenijama ne zna ko je dobitnik bilo koje lutrije. Pa zar treba vise bilo kakav dokaz kao nedavna prevara u Srbiji sa izvlacenjem. Znaci gledas uzivo kako te varaju i opet odes uplatis loto. Sa kakvim droidima mi delimo vazduh.
Neće lik smjeti naplatiti listić dok Bošnje ovo ne zaborave, sad ga čekaju šaneri pred poslovnicom da mu nešto šapnu.
Kako je premija naopako napisana u naslovu i dalje u članku (531.401,35) to nije ništa vrijedno pomena. Vrijednost premije kao što je napisana, prebačena u npr. Eure, iznosi 272 Eura. Kad su u pitanju finansije, iznos premije pravilno se piše 531,401.35. A ne 531.401,35 kao što Klix objavljuje.
Karamujic....dobitnik: hajd na carsiju podjeli sirotinji malo,za nafaku i buduce uspjehe, .Znamo da su sada -kardio emocije- Ali ipak.!
novogodisnji bingo milion i sedamsto... o.O
uvijek ga dobije neka seljacina deformisana koji je nastao od dva brata iz foce
Ocigledna laz, niko nista nije dobio
Uzmi pare i bježi odavde.. Slabo ikakvog hajra u ovoj zemlji ima nažalost
pik moj!