Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li free wi fi?
Citat s Radio "Slobodna Evropa" "Dvije godine Lukomir je bez rasvjete seoskog puta, grtalica do sela nikad nije prošla, ponekad su stanovnici sedmicama bez telefona. To je sve na šta se žale, i to tek onda kad ih upitate." Dakle, kada ima telefon u selu uzmi dobri stari modem od 14400 bps, na PC stavi WiFi odašiljač i uživaj u ugođaju iz 1996. kada se imalo 8 sati Interneta mjesečno , ali je i to izgledalo kao nešto iz drugog svijeta.
ima free chuna..
..i sta ce ti vise u zivotu..ljepota bozja..
Bil se udala tamo da muzes krave
Prelijepo mjesto. Lijepo bi gore bilo otići zimi. Vatrica u kakvoj staroj pećici, mirno mjesto, bez ljudi, netaknuta priroda, snijeg pada, odmor za mozak od stresa i svih problema. Za mene idealan vikend nakon naporne radne sedmice.
gore žive kozojebi.
sad ovi cvile za ovu selo na planini, pa ima vecih mjesta u BiH s gorim problemima... Nedavo npr u Bos. Petrovcu zatvotena zadnja banka, znaci kao grad a nemas gdje platiti racun i podicui platu. U Grahovu nema apoteke, najblizi veterinar u Livnu. Sad drzava treba praviti od mojih para neke vukojebine oko Sarajeva a ostatak neka propada...
To su te tradicionalne vrijednosti ispred samog glavnog grada.
Pa kad bi se svi u svoje Lukomire vratili Sarajevo bi bilo kao nekad, od Carsije do Marijinog dvora
fakat ovo nije zivot za svakoga ali ima in on svojih čari i ljepota za one koji to hoće.
"Gdje si duso, gdje si rano, gdje ai cvijete mio. Vec godina dana prodje a ti mi ne dodje."
bas jezivo