Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gay parada?
kačavenda predvodi paradu http://azdejkovic.com/wp-content/uploads/2013/04/kachavenda-pornic.jpg
Živjela REPUBLIKA SRPSKA, jedina slobodna teritorija u okupiranoj evropi
Zivela RS,ostali kmečite.
TRAKTORI predvode ovu paradu krvopija:))
Dobro,ne galamite!! Vojska je tu samo radi ispaljivanja počasnih plotuna "pokojnom Danu RS-a"!!A gdje mogu pročitati smrtovnice, u Nezavisnim ili Glasu Srpske?Da vidim samo u koliko sati je sprovod,mada neću doći na njega!!?
Ibro,vi ste '92 dali smrtovnicu Bosni,ne kur.... se,znamo mi da se tako tesite! Smrtovnicu nikada neces videti,na tvoju zalost.
Lazu svoj sopstven narod a sve radnje u RS ce raditi kao uobicajno. Ko fol opstine izdale nalog o neradnom danu koji nepije hladne vode i to po clanu prije presude. Ja nevidjoh u glasniku nista o tome.
za koga to organizuju pa radni dan je ili će publika oliti gledaoci dobiti plaćeni partijski zadatak
da vam nije PDV-a i dijaspore nosali bi opanke.
tako je Mile, pokazacemo odlucnost ali i snagu, da niko i ne pomisli da ugrozi RS.I policija i vojska da budu za dan republike nego kako.Bravo Mile
haha pa ko vam prijeti,ko vas gleda,primjećuje uopšte?sami ste sebi najveća prijetnja i na kraju će te se sami izjesti,vi Miletove patriote..
@čika mirza jel Sefer nije rekao da ce za 7 dana da zavrsi sa Srpskom? Jel onaj iz FACE TV Senad nije rekao ''nece moci bez rata'? Jel Bake nije rekao ''ne iskusavajte strpljenje bosnjaka inace imamo mi i druge metode'' pred onaj referendum? Neka nas ovako, da jacamo policiju i vojsku za svaki slucaj..zlu ne trebalo, nek se nadju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"3. pješadijski puk Oružanih snaga BiH." u kakvom mi apsurdu zivimo....
koji su za njih glasali oni su ih i zaslužili.