Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HOCE LI SE FUP UKLJUCITI I U ISTRAGU O NAPADU NA POVRATNIKE U CAPLJINI ILI CE TO PREPUSTITI BOBANOVIM KADROVIMA?
Direktor Federalne uprave policije (FUP) danas je u Sanskom Mostu okončao dvodnevni radni sastanak sa policijskim komesarima svih kantona u Federaciji Bosne i Hercegovine. -------------------------------------- DOK MU USTASE U HERCEGOVACKO-NERETVANSKOM KANTONU NAPADAJU BOSNJAKE, A POLICIJI NISTA NE RADI DA IH OTKRIJE, A SRECKO BOSNJAK, TAJ LAZOV PO ZANIMANJU OPET LAZE JAVNOST KAKO CE ONI OTKRITI I POHAPSITI POCINIOCE?
Radi policija u HNK,neki dan su kaznili neke dvije nene po 500 KM sto su na protestima vikale da im dede slabo posla onog rade.
Eh, od danas počinje med i mlijeko...