Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prošla bila predizborna godina niko ovčice ne smije da tuce sad kad smo uzeli vlast sada ce od bubrega odbijati i za prošlu i za ovu godinu haha kako je narod naivan vela hvale.....
ovo je ono vas ne smije niko da bije...sem naše i vaše milicije :)
...ma kakvi protesti, ljudi bolje vam je bježite iz države tražite kumite molite rodbinu da vam šta sredi vani, nema ništa od protesta glupost obična!
Nema nista, jedne budale odu, druge dodju, i za koga ces protestovati. Bjezati odavde i ne vracati se nikad i ne dati ni djeci ni unucima da se vracaju.
...bgm, prpa zavladala od sopstvenog pučanstva...
...zato su na vrat na nos i donosili onaj zakon...
...džaba im trud...kad iz eu dođe katil ferman mogu se slikat sa zakonom..veliko spremanje je izvjesno, baš poput onog u hrvatskoj i srbiji...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)