Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda mu za.kemo terapije zatrebalo....i njemu i svakom ko se na ovakav nacin preko nasih ledja bogati
Frajer sve po zakonu uradio... Tuzno je, al takve zakone imamo, pucaju nama porez i na topli, a sebi ukidaju i daju povlastice kako znaju i umiju (a naucili su krast u ovih 20 godina da valja)
@Aquachou sdooooo
stop majorizaciji Bošnjaka, pardo Hrvata. Sa 15% kontrolišu kompletnu državu, a Bošnjaci sa preko 50% ni kanale ne mogu kopati. nisam nacionalista, ali ipak STOP MAJORIZACIJI!
nedavno je i izvjesni osman suljagic uzeo 17 000 otpremnine i ponovo se zaposlio u parlament.. tako da je to daleko od problema hrvata, ali dok se mi tako prepucavamo, iz dana u dan smo sve zaduzeniji i teze zivimo, a ovi se šprdaju i uživaju :)
@useraccount ne bih se složio sa tobom, mada Komšića istinski cijenim i poštujem, ne kao političara, već kao čovjeka. Ne možemo mi nekome uskratiti da živi u BiH, jer je to i njihova domovina, ali treba biti pošten i dati im procentualno vlasti onoliko koliko ima Hrvata u BiH, a to je 15%. I krajnje je vrijeme da se finansije ultimativno prepuštaju Hrvatima, jer bi bilo najpravednije da o finansijama odličuju svi narodi, a ponajviše Bošnjaci - i to procentualno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma mi bolan pojma nemamo sta se desava iza nasih ledja, koliko se samo para obrce, krade, uzima, neoporezuje itd ... Ma jasi nas dokle god mozes pa opet potplata pred izbore [organizovane vecere stranki za 'bolje' sutra, sitni paketici sa novcem i slatkisima itd ... ]
što bi ćelavi rek'o klix je beton :)
EKSKLUZIVNO: MAjkić uzima penziju i PARLAMENTARNU PLATU ! Mora se oprediejliti hoće li penziju ili platu !. ZAdsada uzima oboje, ko da je iz Republike Srpske. Vjerujemo da će Niko ko niko uzeimati svije penzije i platu !! Haj ba sad reci da rat nekome niej rat. O politici ne bih radi povišenog tlaka ! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/34519/zloupotrebe_dusanke_majkic_prima_poslanichku_platu_od_7_000_km_i_penziju.html
Neka, dobro brani interese Hrvata!
..u svakoj iole normalnoj zemlji bi valjda gradjani izasli na ulice,malo protestovali,malo pometnju napravili u saobracaju, malo uzvikivali i mahali transparentima, pa malo tako danima organizovano itd. Umjesto toga, preostalo nam je da citamo ono sta nam se servira i dajemo komentare preko tastature.Postali smo izvarana i statična nacija i jasno je da nema napretka
@otkos Pa šta ćeš sad, da se namlati BiH, nešta razvali, odosmo u još dublju bijedu, nema više šta za pljačke ili spašavanja, ovi su sve pokrali što se pokrast dalo, što misliš što ovolika raja ide vani...ma sve se zna. Ovo je utopija. Nisu bili kadri da se dogovore oko tala u krađi kredita MMF-a, zato kredita i nema, da bar malo ublaži rane privrede i radništva. Zna se da se love namiće preko toplih obroka radnika i najmizernijih penzija u Europi.
KRME DEBELO AROGANTNO
Para na paru, a zna se za fukaru ...
HDZ je jedna "postena" stranka u kojoj su sve "ugrozeni" i "legitimni" Hrvati. Ovo "legitimni" najvise su gurali Fahrudin Radoncic i Senad Hadzifejzovic. Kako "obicni" Hrvati ne vide da ih HDZ bezocno pljacka.
vidimo ... ali i hdz ima armiju glasača u uhljebima ... baš kao i sda
@Kad ja kažem ja Svaka cast. Treba uhljebe sve redom, prilikom protesta, malo propustiti kroz ruke, pa nek ih HDZ brani, kad bi smio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je po 30 000 KM za obje PENZIJE ? A opet hajd ne isplati, a kolegici Majkić odavno ISPLATILI 26 000 KM ? Ko bi živio od Draganove dreke o posvemašnjoj ugrozi puka i potrebe za trećim enritetom ? Samo, pitam se ko bi to finansirao u TREĆEM a da se kladionice i Međugorje ne oporezuju ??? Eh ko, BOŠNJACI koji jedini NISU jel ugroženi !!, a ko drugi ? Ma ni Sveti Nikola nije toliko darežljiv, kolko im je BAkir na uštrb Bošnjaka !
I naravno, nakon penzionisanja ova "viskoko-umna" glava će "automatizmom" postati savjetnik nekom "htz" polupolitičaru bez čega potonji ne može ni da bekne, a o komisijama će se već "dogovoriti"! Ovo je ista "matrica" koju koriste političari iz svih "sastava" bez obzira na nacionalnost. Naravno, prvo su "sastavili" nakaradne Zakone i sad ih eksploatišu u punom kapacitetu i niko im ništa niti hoće niti može! To je ta "demokracija" ala "konstitutivni" i po BH Ustavu!!!!
to je nama naša borba dala
Narod je kriv jer suti na ove stvari, a zakon su politicari napravili takav da je sve po zakonu i nema nikakvih kolizija. U kojoj normalnoj drzavi mozes uzeti otpremninu, penziju, godinu narednih dana platu i uz to jos ponovo kao politicar raditi na nekoj trecoj poziciji i dobijati i za taj nerad platu. Po koliko to osnova politicari dobijaju plate i ima li iko uvida u to. U normalnim drzavama bi svi bili na ulici dok se nesto ne promijeni.
tipican primjer legitimnog predstavnika hrvatskog naroda
Dobro, zakon je zakon. I drugi daju otpremnine za penziju, ali bijeli hljeb je trebalo davno ukinuti, a mnogi su to i obećali, u predizbornoj kampanji. Ovaj Lozančić je obični gmaz, koji je godinama uživao na našoj grbači sa efektom NULA za uopšte dobro. I nije jedini, većinom su ovi po parlamentima takvi. I onda ga još ne smijemo ništa ni pitati?! Kad bolje razmislim, kad ga do sad nismo pitali, ne trebamo ni sad. Neka čovjek rahat ide u penziju.
gmaz :))
"...neizmjerene ljubavi, brige i skrbi RH..." Ovo čak nije ni smiješno.
Ustajte prezreni na svijetu svi koje muci SDA..
je li i ovaj u sda? otkad to i hrvati u sda? :D