Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naci režim. Ausvajs bite. *ebem vam na kamari.
Lovrinović je pećinski čovjek.
Zakon o zabrani diskiminacije BiH. Član 3. 2. Posredna diskriminacija podrazumijeva svaku situaciju u kojoj, naizgled neutralna odredba, kriterij ili praksa, ima ili bi imala učinak dovođenja nekog lica ili grupe lica u odnosu na osnove definirane u članu 2. stavu (1) ovog Zakona u nepovoljan ili manje povoljan položaj u odnosu na druga lica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jbte Jel moguce??? Svijet istrazuje svemir nove planete, gase elektrane okreću se novim tehnologijama, napreduju max u svakom smislu a mi se svadjamo ko je Bosnjak, hrvat, srbin ili ostali... A tapkamo u mjestu, ove guzonje kes beru, dobro je nama kakvi smo ocito, nevjerovatno.
Di nas je.
Ako im ovo prodje bez ustanka i pobune i treba nas tlaciti do zadnjeg..gore nego sto je faraon tlacio robove svoje
I ovako im direktori firmi pitaju kandidate na konkursu jesul muslimani ili hrvati, odmah eliminisu ako nisi hrvat
Ok Nikola,u ZDK i vecinski bosnjackim kantonima se svi bosnjaci izjasne do izbbora kao hrvati, izaberu vam Zeljka, a onda promjene opredjeljenje odmah nakon izbora...slazes li se Nikola, bosanski katoliku??
Ja se iznjasnjavam kao gamer
Treba usvojiti a ne do podne Ilija popodne Alija
Meni ovakva lična karta ne treba. Možda se neću ni prijavljivati.
Fa fa fashista
Pa je li ovo europejac i demokrata
Treba im dati ovo, više će se stidjeti.
Licna Karta, koja glupost, trebate odmah u porodilistu da zigosete ili barem tetovazu da napravite, da se zna ko kojem stadu pripada... H za Hrvat, S za Srbin i B za Bosnjak.. ostavite za onu preostalih koji to zele, C kao Covjek....
Kakav kretenizam...ovo samo u BiH ima...ma idite u pm SVI REDOM...FUJ
Onda se svi izjasnimo kao Rvati, dobijemo putovnice EU a glasamo po savjesti ??😂😂😂💕
Onda se svi izjasnimo kao Rvati, dobijemo putovnice EU a glasamo po savjesti ??😂😂😂💕
Ja predlazem, da ko želi , da sebi upiše hemijskom olovkom na ćelo, koje je nacionalnosti 😀😀😀
Dobit cemo i trake u razlicitim bojama koje cemo nositi na nadlaktici.