Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To o čemu nam ovako lijepo priča gospodin Nikola Lovrinović, to se kod nas zovu Bajke.
Šta ti znači T E H N I Č K I ? Ko biva na papiru je sve napisano, a ovako ćemo vas zajebavati. Odabij - to može proći kod SDA, kod većine u Bošnjaka odavno nepije vode. Kada se bude sve napisalo i ovjerilo sa teškim konsenkvencama za one koji eskiviraju dogovoreno, može se dalje. Ovako, papirološki, možeš te papire upotrebiti ti i tvoj šef , samo na jednom mjestu, a to nije Evropska Unija!
OVO JE BRANKO KOCKICA BR 2....
Ni upitnik niste do sad znali popuniti?
hemijske olovke su spremne!
turska ceka clanstvo vec desetljecima,a bojim se da ce bosna stoljecima,zbog islamskog fundamelizma!!!
BiH nikada nece uci u EU koja se vec raspada nakon BREXITa slijede Nexit i Dexit
da da da,a gdje zelis da udje,u savez emirata mozda?
Jeste, spremni ste, imate kancelarije, radne stolove, plate, auta, kompjutere, printere, papir... Al sta cete da napisete o Bosni. Mozda vam citanje Alan Forda pomogne.
Ako EU primi BiH onda fakat EU treba da propadne jer apsolutno sve loše što ne može u EU se dešava u BiH. BiH je fašistička, lopovska zemlja sa najglupljim stanovništvom na planeti. Znači na nivou afričkih plemenskih odnosa. Poserem BiH i EU !
Đaba nama upitnici gospodine Lovrinoviću Sarajevski minder vodi Bošnjake u izolaciju, bojim se da nas čeka sudbina Palestine i Gaze, naseljavaju Arape, Ilidža več ko Liban, EU najavila garantna pisma od 2018 godine, čemu onda ti upitnici kad živimo u rezervatu, gdje nema budučnosti i gdje je plača od 250 eura realnost, zašto da lažemo sami sebe, kada je za svakog jedina šansa odlazak sa ovih prostora što je i moj cilj. Gospodin Lovrinović ima putovnicu i EU šansu.
@uzap02 Baš Katolička kao i Ilidža, gdje Hezbolah zagovara neki multi kanton iliti županiju, smješan si.
Kome je ova kuća tijesna, a djeca u njoj bijesna, sretan im put! A to sa Arapima, srediće se kada kolonijalna sviest bude nestala i prevlada da smo svi ljudi. Sve dok katolici na Arape gledaju sa stanovištva " vodeće" vjere i " veoma pametnijih" - hajra neće biti. Neka se svako stavi u svoj ram za sliku koji nosi danas, a ne od prije pet vijekova!
jeste spremni ste imate olovku i papir
Tehnički možda, mentalno nikad.
Gospodin Lovrinović je več građanin EU jer posjeduje Hrvatsku putovnicu kao i svi Hrvati u BiH što je velika privilegija i sigurnost. Nas izgleda čekaju redovi i garantna pisma, bez obzira na te aplikacije koje izgleda ničemu nevode, to je sve ludom radovanje i sigurno jadovanje. Hrvati u Federaciji sada traže dase poništi rad Helezove komisije, onda ide izbor člana Predsjedništva pa entitet, te strategija da im Bošnje izgrade ceste u Ercegovini, pa onda svako sebi.
jasno i smisleno odgovoriti...........ahahaha bas ste strucnjaci za to !