Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbe na vrbe.
@A faza Da su Atif Dudaković i rahmetli Mehmed Alagić upali i vratili Šeher kako stoji, vjerujem da bi ŠEHER Banja Luka danas bila, pored Sarajeva, jedna METROPOLA, a ovako....ništa do iduće \"traktorijade\" za koju je malo falilo da se desi davne 1995. i nakon koje bi, iz današnjeg viđenja situacije, SIGURNO bila bolja po BiH i sve (normalne i anti-nacionalistički nastrojene) ljude!
klizite se na dodikovom penisu
@A faza pogledaj cetvrtu sliku dobro ste skrpili tu fassadu :) men se cini da je hitler krpio
smrdi nisu ni zašta na svijetu osim za žderat krmetinu. smrdljivu.
@Zenica ? halo mutante černobilni ? Ne rise.. Banja Luka je drugi najveci grad u BiH i cak je daleko od mnogih gradova.. dok Sarajevo jos krpi fasade i to nakon 17 godina rata .. Banja Luka ima kompletnu infrastrukturu ;) Zasto su svi ispred nas ? Pozdrav iz A faze !
polijte im igraliste naftom, nek izgori vlasadija
imaju jedno igraliste u cijelom gradu, HAHAHAHAHAHHAAA
pa hebo ga patak, hocetel se kliznuti vise, il da zovemo ruze da vam otkinu komad sibira :D
http://www.youtube.com/watch?v=B9mLouRkx4A&context=C320d335ADOEgsToPDskLy7d8NxG9CaFBjFHysj7l5