Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Loše je nama u glavi... Na desetine raznih međuanarodnih programa, fondova... najgori smo u regiji po iskoristivosti donatorskih i predspristupnih fondova... jer treba pisati projekte, obrazložiti... šta smo iskoristili od donarorske konferencije za poplave...
"loše infrastrukture"??? - lose je na tim prelazima sve, prvenstveno granicari koji kao lesinari se okupe (neznas s kojim ces vise pricati) oko tebe i iznuduju nesluzbenu "tarifnu paru" 100-200eura da prodes ČAK i kad nosis bezveze stvarcice - licno sam nekoliko puta platio iako sam regularan bio...posle 14h+ voznje mozes im dati pare ili nociti na granici uz peglanja....
@skytech ..pa kad vozis 14h i zaustavde te na zvjezdanu i peglaju...dodu vide odu - dodu vide odu - dodu vide odu - dodu vide odu- stanite evo stoja najdite se i pustite me da prodem (do bosne na svim granicama bio uredan)
Granicni prijelaz Scepan Polje o.O pa sta je ono ljudi dragi moras imati minimalno neki suv 4x4 i tad nisi siguran hoces li sigurno doci do ceste normalne. Malo je rwci sramota za drzavu.
Loša infrastruktura u cijeloj Bisni i Hercegovini.
Bos. Brod je užas pod prijelaza...užas. Tamo pod hitno treba otkuiti zemljište porušit one kuće i proširit ga na min 5 traka a gradski saobraćaj odvesti drugim putem.
Trebamo mi na našim granicama uvesti dodatno dvije trake:svaku sa armiranim betonom ograđenim prostorom za pretres. Normalni putnici nek i dalje idu na postojeće trake a oni drugi na ove dvije nove.
........granični prijelazi ne zadovoljavaju nacionalne uvjete a kamoli međunarodne...... .....banalan primjer: nema graničnog prijelaza u bh na kojem kao putnik možeš otići na WC ili popiti čašu vode....
Uklotine sve granice svi smo mi nasi!!!!