Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da izbori mogu nešto da promijene, davno bi ih ukinuli...
nije njemu tata u nekoj stranci , tata mu je u SDP-u
zasto bi glasao ..realno boli me ku4ac,ne poklanjam nikome svoj glas
ma glupane urednički jel ti tata u nekoj stranci
ja politike najveci gubitnici gradjani najveci dobitnici su gradjani j sta ce bezze izlazit kad je sve isto samo borba za stolicu kad se izbore za stolicu nema od obecanja nista primjer oktobarski izbori sva obecanja silna gdje su sad,godina dok se formira vlast na drzavnom nivou pa dodju lolakni pa dok na lokalnom nivou se formira vrijeme za izbore opste vec naredne i sve tako u krug
E moj superstar! Sve je otislo u kur. pa tako i gradjani postadose negativci. Dzexon je imao urednu stolicu, a za piskenje se jos nista ne zna.
čuj građani vam negativa dana pa vi ste skroz režimski kerovi de nam sad malo o ĐekU....jel piškio jel kakio
Golobosi, siromašni cobani ce se natjecati u izgradnjii velikih zgrada.
Upravo zato sto su vidjeli na oktobarskom primjeru, mene cudi da su izasli i u ovolikom broju. Pa bolan, nakon oktobra imamo samo jos veci haos u drzavi.
S obzirom da se narod na oktobarskom primjeru uvjerio kako izbori rješavaju stvar, i mene čudi da su danas u ovako malom broju izašli!?
Trebali ste izbore organizirati u kladionicama i odaziv bi bio ogroman Kakve ba skole? U skole jos jedino luzeri idu
ja cu glasati za dzeku