Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobri stari ćiro
I lokomotive smo pravili a danas i krompir uvozimo iz argentine
Rad i entuzijazam čine čuda! "Drugovi" su 1 godinu nakon rata sastavljali lokomotivu a mi danas od upiranja pogleda da nam "drugi daju pare i rješe probleme" ne možemo da sastavimo ni sami sebe! Svaka čast Banovićanima na restauraciji a AA na afirmativnom novinarstvu.
Ima jedna lokomitiva fantastično očuvana (žiro lokomotiva).Ozbiljan sam stara preko 100 godina, od Austrougara.Još može voziti.Da li nekome treba?
Sačuvan je i bata živojinović partizan nad partizanima... to je onaj što je u šešeljevim radikalima, četnicima...
Seit ich in Sarajevo bin, suche ich Walter und finde ihn nicht. Und jetzt, wo ich gehen muss, weiss ich wer er ist. Sie wissen wer Walter ist?! Sagen Sie mir sofort seinen Namen! Ich werde ihn Ihnen zeigen... SEHEN SIE DIESE STADT? DAS IST WALTER!
čudo je gari nije do sad presovo ??
- Seit ich in SARAJEVO bin, suche ich Walter und finde ihn nicht. Und jetzt, wo ich gehen muss, weiss ich wer er ist. - Sie wissen wer Walter ist!? Sagen Sie mir sofort seinen Namen! - Sehen Sie diese Stadt? Das ist Walter.
od ove lokomotive ameri bi svjetsku atrakciju napravili
Posjetite nekada forum vozovi.com pa ćete vidjeti kakve sve čari ima željeznica u BiH, iako je takva kakva je! Parnjače u rudnicima u Banovićima, Šikuljama i Lukavcu, Kaknju, U Industriji Sode u Lukavcu.... Uzana pruga u Banovićima i Višegradu........
meni ova lokomotiva lici na bosnu :)
Prije na srbiju, odpada dio po dio.
evo kako ce to u srbiji za 2-3 godine da izgleda.... http://www.poslovni.hr/svijet-i-regija/za-brzi-vlak-novac-iz-kine-256488
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vidi se da je jos malo ostalo da zavrse "remont". Ovako nam remontuju i drzavu.
sta kuko kaze na sve ovo...
Ovo sto Bosnjaci prikazuju na slikama nije ni malo''l'' od lokomotive, ali jest veliko ''L'' od lazi.Ja lazljivaca,po Bogu brate ! Ni Turci im nisu ravni u lazima -izgleda mi da su Bosnjaci nadmasili svog babu Turcina u nadmetanju lazi.
Nema vecih lazova od vlasundra srba i Bosanskih otrodoksa. To cijeli svijet zna.
Ovaj na prvoj slici koji ti nazivaš prizorom iz Bangladeša je Đurić Svetozar, čovjek pred penzijom inače i predratni željezičar iz Banovića. Strašno je kako i afirmativne i pozitivne vijesti pretvaramo u nacionalni destruktivizam.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sto ja volim vozove :$
Sad brani Banoviće :)
nisu vise ni cigani sto su nekad bili....e kako bi oni to rastavili na sitne dijelove :)