Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet dodo izvisio, on misli da moze raditi sta hoce i to stalno prodaje biracima kao maglu. Nazalost u toj prodaji magle u genocidnoj je uspio samo dokle. Svi trebaju shvatiti da je BiH jedna drzava i da svi imaju pravo na istu bez obzira na svoja ubjedjenja i da sto prije skinemo sa vlasti one koji dizu tenzije u Bih svima ce nam biti bolje.
TD koalicija pokusava da uspije u svom planu unistenja drzave, al tesko ce to dok ima pravih bosanaca i hercegovaca i patriota u parlamentu...