Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ce biti Predsjednik Opstine Mostar Bosnjak? Ko zeli dijeliti Mostar , kucu svoju dijelio, Mostar je oduvijek bio grad svih mostaraca, svih vjera!
nemaj brigu mostar stoji stoljecima a izdajnici kao ovaj budu i prodju, bili su kosace pa otisli, bili su rizvanbegovici pa otisli, e tako ces i ti i onaj covic i svi oni koji su se svrstali uz vas, ali ce bosne biti ona je trajna nepromjenjiva sve drugo je nistavno. Zaista reci nam ljubicu kakav je osjecaj izdati vlastitu zemlju i bti nesta sto nisi dakle covjek bez identiteta jer da si vjernik i katolik onda bi bio kao i drugi katolici koji su casno i vjerno branili bosnu kao pripadnici njene legalne armije. A ono sto se dogodilo u grabovici je zlocin kriminalca cele delalica koji se trebao procesuirati sa njegovim zastitnicima bakirom izmetbegovicem. Svi ste vi Bozo isti izdajnici domovine zlocin je zlocin ma gdje se desio protiv civilnog stanovnistva bilo da su ahmici ili grabocia to je zlocin kriminalaca i terorista nad nasim bosnjackim narodom ma koje vjere da smo
BOŠ.NJACI PRAVITE DJECU !!!!!!! HITNO JE !!!!!! BOŠ.NJACI MOSTARA PRAVITE DJECU, HITNO JE !!!! OD VAS ZAVISI OPSTANAK BO.SNE, DOĐIMO NA STAZE STAZE SLAVE KAD SMO IMALI NATALITET OD 18 PROMILA !!!
dijasporo vracajte se u mostar, jasno je kroz kakvu ste gol.gotu prosli od strane ovih sku.tora, ali vratite se mostar zbog vase djece, zbog se.hida i zbog Bo.sne !!!!
us.tase su lice.mjeri, sto niste 2003 godine kad su boš.njaci bili vecina u mostaru trazili 1 izbornu jedinicu ????? fuj. st.oko lice.mjerna skut.orska.....bo.šnjaci rijesimo se skut.orske ga.madi.....
Ali u čemu je problem, što bi Mostar bio izuzetak od cjele BiH. Ovi iz SDA su stvarno nejasni te su za podjelu na općine, te nisu itd. Ovo izgleda vodi u rekonstrukciju Federacije ??????. SDA je otvorila pandorinu kutiju podjele i sada je jasno da su HDZ-ejci, dobro ovo razigrali, te prijedlog podjele stavili u usta SDA koja je nasjela na \"interesnu kuknjavu\" svojih mostarskik \"lidera\" Ali možda je i tako bolje da se ove gluposti jednom završe.
Skutorjii
Kao turci
Yebeno
Da bi se relaksirali morate ....navratiti na ..Zuti portal....(Poskok.info) tako su zabavni ercegovci !
BALAVCI MRS U OBDANIŠTE ILI VRTIC MORITE TAMO RADNICE !!!
Hrvati su zaista jadnio . Ima ih 450 hiljada u bih od kojih 250 hiljada živí u sarajevu tuzli sredbjoj bosni brckom posavininu i rsu. I oni bi u mostaru dá právě stolní graf a 45% stanovnistva číně bosnjaci. Obra hocemo i mi noví pazar Kao stolní grad jet 64% stanovnika řádně su bosnjaci po popisu už 2003 i jos ima 20 hiljada muslimana tamo i 80.800 bosnjaka u cenou gori.50.000 bosnjaka na kosovu i 30000 u rh
Lví utváří su zaista jasno . Ima ih 450 hiljada u bih od mohou 250 hiljada živí u sarajevu tisku sredbjoj bosni brckom lisabonu i rej. I oni bi u mostaru dá právě stolní graf a 45% stanovnistva číně bosnjaci. Obra hocemo i mi noví pazar Kao stolní graf jet 64% stanovnika řádně su bosnjaci po popisu už 2003 i jos ima 20 hiljada muslimana tamo i 80.800 bosnjaka u cenou gori.
Jedan c.etnik Drugi c.etnik Treci c.etnik Cetvrti c.etnik Peti c.etnik Sesti c.etnik itd..............srbi c.etnici i agresori fasisti prave sve opstrukcije u saradnji sa us.tasama . SANU propaganda ne stima vise. Bosnjak ko najveci predstavnik konstutivnih naroda NEMA ni jednu vodecu funkciju u najglavnijim DRZAVNIM INSTITUCIAMA BiH-e ?! Dokle vise srpske hegemonije i gazenja jednog od tri konstuitivna naroda BiH-e, Bosnjaka ?
J E B O T E C R K N U T I A L I J A U G U Z I C U .
E moj Ljubicu, nismo mi Bosnjaci Hercegovine Sarajlije da tek tako popustimo:)
dudle bale u vrapčićima