Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Javite se kad riješite misteriju svastike na Poljudu!
Šta tu ima misteriozno? U državi u kojoj vlada proustaška koalicija, gdje većina stanovništva podržava ili bar simpatizira nacizam i ustaštvo neko nacrtao kukasti krst na stadionu. Ne znam kakve tu ima misterije.
@PrgaviKrajisnik Pa eto ja sam Bošnjak tj. musliman koji smatra da nisu svi Hrvati ustaše, a ni Srbi četnici tj. da ne podržavaju fašizam i nacizam! Smatram da postoje zli i dobri ljudi!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ti si, Ljubiću, parazit koji decenijama živi na račun ove države i mnogo si veća opasnost po BiH nego vehabije.
ljubokiticu jesi ti zdrav mozda ti trebas doktora
O, ljubi ga majka! Kako je samo lijep. A što je pametan.
Miš klasuraš
Malo je terorizma i revanšizma, s obzirom na to šta ste napravili ovoj BiH, i susjedi i komšije! I još vam nije dosta, sjašite već jednom, nekrofili!
KAD PROPALI DOKTOR POSTANE PROPALI POLITIČAR.....
Beu ikakva osnova i veoma tendenciozno i napamet. Kolindica treba da smijeni kontraobaveštajni vrh ili sama da ostavku. Poigrala se sa borbom Bošnjaka protiv svojih unutrašnjih neprijatelja - bez ikakve potrebe. Vama će se, gospođo, o glavu razbijati bestijalnosti Čovića i njegove bande! Trećeg entiteta sa ovakvim pričama, sa Stocem i Mostarom i još po nekom flekom, ipak neće biti! Bolje se oduprite sve prisutnijem i brzo narastajućem fašizmu u vašoj avliji!
I ti se nakaci na prezime precednice
Pravi metilj
Ljubicu nocas popusi ga
Propali politicar nasao da se uvlaci Kitarevicki u guzove ostavi pertle makar da te mozemo nekad izvuc stakore debilski.
Izjave hrvatske predsjednice nisu bez osnova, ali sam mišljenja da su za Hrvate daleko manja prijetnja vehabije i radikalni islamisti od "građanskih", "multietničkih", "probosanskih" i "multi-kulti" Muslimana. Oni su prava i opipljiva opasnost...
Za ustaše jesi. Budi siguran.
Za ustaše jesi. Budi siguran.
A STO TO VAS "BOSNJOKE" UVREDI KADA NEKO SPOMINJE TERORISTE I VEHABIJE???
Hajde dogovorite se koliko ih ima. Jesu li desetine, stotine, ili hiljade ISIL-ovaca u Bosni? Bilo bi lijepo gospodine Ljubicu da se za pocetak zalozite za promjene imena skola, ustanova i ulica u Hercegovini koje nose imena ratnih zlocinaca. Takodje bi mogli sapnuti i vrloj predsjednici da poradi na uvodjenju cirilice u skole i gradove gdje je to ljudima maternje pismo.Za pocetak.Pa cemo vidjeti sta dalje nakon slijedecih izjava gdje ce vjerovatno biti na desetine hiljada selefija.
Bravo Kolumbos. I ti nam jos trebas.
Ti si Ljubiću abortus Bobanove i politike Ive Mire Jovića u BH, nemoj nam ti pojašnjavati šta su pravi Hrvati rekli, razumijemo mi njih. Drži se Stoca, Posušja i Širokog, i vadi zube ...Ljube I ne takmiči se sa Hadžifejzovićem, tako glup i dosadan narcis ipak ne možeš biti, i nadmašiti ga u tome nikada nečeš.