Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek uziva u ocuvanju tradicije, radi nesto sto ga cini sretnim, a nikome ne cini zlo. Cestitke i nek samo tako nastavi.
Ovako će neko za 100 godina skuplat smartfonove ipode.....
Ljudi kupuju najnoviji smartphone, opdatiraju svoje sisteme, kupuju najnovija auta, sticu nova obarzovanja, pa tako i Bosnjaci prihvatise naprogresivniju i najsevremeniju vjeru u tom vremenu. Vjeru koja nije za prodaju, pa Bosnjak cak izabra i smrt da je ne proda kao npr. sto je to opisano u genocidnom Gorskom Vijencu, kojim se pojedini ponose. A Vlasi, Morlaci, Cincari i drugi, koje Vuk posrbi, trebali bi se u stvari zapatitati ko su i sta su.
*obrazovanja *zapitati
http://www.awmok.com/wp-content/uploads/2010/07/fez1.jpg
Vazno je cuvati tradiciju i identitet, a jos vaznije ozivljavane zaboravljenih tradicija, koje su zaboravljene u zadnjih stotinjak godina.