BiH
0

Ljubače na margini općinskih vlasti

Sarajevo-x.com
Izaslanstvo OO HDZ BiH Tuzla predvođeno predsjednikom Radom Pejićem, Damnjanom Nišandžićem i Slavicom Marković posjetili su mjesnu zajednicu Ljubače.

"Da je istina kako općinske vlasti zanemaruju mjesta poput Ljubača najbolje pokazuje primjer izgradnje mjesne ambulante i kuglane. Jedan od najvećih problema je mjesna ambulanta. Mještani vole reći kako kad idete doktoru možete povesti i stoku sa sobom jer se u istoj zgradi nalaze veterinarska stanica i ambulanta," zaključuju iz ove stranke.

"Obećanja od općinskih vlasti su bila da će se izgradnja ambulante završiti do kraja godine, no jedino što se uradilo jeste da su ubacili par polovnih prozora. Ovakva nebriga za ljude koji žive izvan gradske zone je nedopustiva. Sva obećanja koja su nam davali da ćemo imati ambulantu dostojnu ljudskih potreba pala su u vodu jer je jasno da od toga nema ništa“ istaknuo je glavni povjerenik mjesne zajednice Stjepan Vilušić.

"Ovdje smo na licu mjesta i zanimali nas je u kojoj je fazi izgradnja mjesne ambulante. Ovo što vidimo nije obećavajuće. Ovakav način odnosa Općinskih vlasti prema građanima ove mjesne zajednice je krajnje bezobziran. Izgradnja ambulante rekonstrukcijom kuglane pokazalo se kao loše rješenje“ istaknuo je Rado Pejić.

Naime, kuglana u kojoj su trenirali kuglaši Zrinjskog devastirana je kako bi se adaptirala u ambulantu od koje nažalost još uvijek nema ništa. Kuglački klub Zrinjski se takmiči u najvišem rangu u našoj zemlji, a pored toga osvajaju značajne nagrade i na međunarodnoj sceni.

Iako su za izgradnju dvorane izdvojeno 200.000 maraka i plan je bio da se izgradi do kraja godine, od tog dosad nema ništa.