Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto da ne? Ko mi može zabranit da okupljam džemat u svojoj kući ili bilo gdje i obavljam namaz? Islamska zajednica danas je sramota sama za sebe; spala na običnu 'bošnjačku' SDA stranku, i ništa više. Sve što ih zanima je novac, i sergije.
ako neces ispirati mozak mladim ljudima kako bi se borili na stranim ratistima, onda osnuj svoj dzemat
Kakvo pranje mozga... Ne može mi niko zabranit da KLANJAM S LJUDIMA U SVOJOJ KUĆI I IMAM SVOJ DŽEMAT!!!! To, o čemu oni pričaju je sasvim nešto drugo I NEMA VEZE SA VJEROM!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lijepo, pismeno, stručno i jasno napisano..efendija svaka ti čast..
Dobro a ko je izdao dekret IVZ ? Sama sebi ? Austrougarski car ? Turski sultan ? Muftija čuvar Kabe. Al Azhar ? KO ,KO ??
A može li Ljevakovicu imam voditi hutbu iznoseci apokrifne da ne kažem lažne hadise?
@UZORITI Ulema
u islamu molitvu može voditi svaki odrasli mušakarac, koji ima znanje vjere i prakticira je... tako je bar bilo, o čemu sad on, ne znam
ukoliko ne čine neko kd te tvz.paradžemate treba pobjediti vraćanjem ljudi u naše džamije, držanjem srčanih i iskrenih molitvi, bez licemjerstva, koje vlada na svakom koraku, ali... najlakše je ovako.
@Babunski uzmi uči pa nećeš biti tako nizak u komentarima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Počinje progon drukčijih u vjeri.
Popišam ti se na facu.