Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto ovaj clanak nije iz rublike INOSTRANSTVO
Ovo je jos i super sta ih ceka.Dodo je sprzio svu lovu pa ce sada iz republike sumske da rade na crno kod nas.ovo im je Nele karajlic sve predvidio samo tutuci nisu skontali>
@ Sumska cuj sad ovo...bas nisi bio u Bl ili u RS, BeerFest BN, Rafting SK, koncerti turizam....jos to nije to...ali polako raste moj Zulfikare ...dodji i ti pa se uvjeri propusti grmecku koridu jednom u zivotu ...ps ponesi para, za federalne nije dz...samo za bracu Srbe iz cijele RS i Srbije...i to ne uvijek ;)
@Šumska Pa bar nešto, a kod vas se mogu samo organizirati protesti vehabije i dani kukanja za svim i svačim.
Ja \"događaja\" u šumskoj,ovo je sve što im je ostalo:povlačenje konopca,rukomet i sve ostalo na pijesku,susreti ribolovaca iz laktaša,zaječara-JADNA MAJKO :)
e volio bi vidjeti i taj rukomet na pijesku